2005/10/20

Pontus Wernbloom, årets komet 2006?

ÅRETS SPELARE Pontus Wernbloom har under den senaste veckan på ett överraskande sätt säkrat tredjeplatsen i kampen om titeln kring årets spelare här på Baraben.com. Medan Bengan och Alex i överlägsen ledning slåss om förstaplatsen som årets gigant så har den okände grabben från Kungälv gått och tagit sig en tredjeplats före Blåvita legender som Mild och Ölme.

Är det då endast hand underbara flisande stil på plan som påverkat denna chockmässiga toppnotering? Naturligtvis inte. Killen har en charm och pondus som få andra lirare som kommer upp i hetluften kan stoltsera med. Han råkar dessutom enligt ihärdiga rykten ha snott sin veni-vidi-vici tatuering från en viss Baraben-skribent och har Sveriges vackraste frisyr.

Hans kommentar angående Öis i Metros specialbilaga inför Djurgårdsmatchen är redan en modern klassiker, en av många som herr "jag bara köttar" hunnit med att fälla. Det här är urtypen av en lyckoträff medialt, en kille som bara strålar pondus, karisma och glädje. Ett ansikte som varje marknadschef i allsvenskan hade dödat för att få förknippa med just sitt klubbmärke. Strongt jobbat Pontus. Även om du själv inte tyckte att du har något att göra i Tyskland så lär du inte ha gjort bort dig med ditt hjärta och din inställning.

Give 'em a hard time next year.

ÅRETS SPELARE 2005, PLATS 3: PONTUS WERNBLOOM.

8 kommentarer:

  1. That's right Pontus!! You're the man! Nu jävlar är det bara att kötta till alla förbannade 08-or som kommer i din väg nästa år!

    SvaraRadera
  2. Wernbloom är det nya Mild!

    SvaraRadera
  3. Blir intressant att följa nästa år. Konkurrensen blir stor då.

    SvaraRadera
  4. mm.. det är skönt att Pontus har kommit... Håkan gör väl med största sannolighet sin sista säsong den kommande och jag har som många andra varit grymt orolig för hur det ska gå sedan, hur ska vi klara oss utan denna ärkeängel som är så viktig? Men nu känns det som Kung Håkans tronföljare har kommit och med lite tips och träning från Kungen kan han nog ta över efter Håkan...

    SvaraRadera
  5. Med lite otur kommer väl Martin Dahlin och säljer Wernbloom för en halv miljon till ett holländskt bottenlag. Där får Wernbloom sitta på bänken och titta på medan laget åker ner i holländska division 2 igen. Under tiden har Wernbloom dessutom gått tillbaka i utvecklingen som fotbollsspelare så han får fortsätta sitta på bänken det kommande året i holländska division 2...

    SvaraRadera
  6. Wernblom årets ärkeängel ?
    eller ozzy ?

    SvaraRadera
  7. Bugme/ Ozzy??? För att han har idolbild på sig själv på sin ytterdörr då? Clownvarning på den gubben...

    SvaraRadera
  8. en enkel fråga: finns det någon äckligare varelse i världen än conny wern-bloom?
    ett enkelt svar: nix.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.