2015/01/19

Tröjan alla borde ha kan bli din!

UPPMANING. Tänk er ett fullsatt och kokande Gamla Ullevi klätt i de finaste av färger. Tänk er ett Gamla Ullevi där de blåvita färgerna dominerar och den vackraste tröjan bärs av alla i publiken. Det är ingen dröm, utopi eller vansinne. Enligt mig är det så det borde vara, match efter match. Vi kan hjälpas åt att nå dit!

En av sakerna vi alla skulle kunna göra är att bära den där matchtröjan. Den blåvita tröjan. Tröjan som beskriver Sveriges bästa klubb.

Just nu är det rea på hemmatröjan (och andra matchkläder) i Blåvittshopen. Det har ryktats och spekulerats om att vi har ett stort utbud i lager och att det kommer bli en förlustaffär efter att PF lämnat oss som storsponsor.


Det kommer kommentarer i sociala kanaler om att vi borde skänka bort dem, sänka priset ännu mer eller inkludera dem i andra paketerbjudanden. Min uppmaning till er är att istället försöka hjälpas åt så att tröjorna blir sålda. Klubben behöver pengarna och i slutändan kommer de förhoppningsvis oss supportrar till godo ändå på ett eller annat sätt.

Har du ingen egen matchtröja är det ett ypperligt tillfälle att köpa en. 300 kr är ett jäkligt bra pris!
Har du redan en kan du köpa en till och hänga upp på jobbet eller kanske till en sambo som behöver nya sängkläder eller till en vän som snart fyller år.

Du har nu även chansen att få en!
För att få extra mycket spridning på erbjudandet vill jag ha er hjälp med att dela detta inlägg. Ni som delar inlägget på Facebook och/eller retweetar inlägget på Twitter innan kl 20:00 imorgon tisdag är med i utlottningen av en hemmatröja. Tröjan kommer kunna hämtas i Blåvittshopen efter överenskommelse.

Tillsammans gör vi det här ihop!