2015/01/10

Sektion031 – supporterprojekt och blåvit webplattform

Inför nästa veckas öppna supportermöte och uppstart av det supporterprojekt som arbetats fram under 2014, lanseras nu www.sektion031.se – en en viktig del av det supporterprojekt som arbetats fram under 2014. Besök sajten, kika runt och registrera dig på forumet!Sajten www.sektion031.se är skapad som en del i det projekt som drogs igång under 2014 och vars form kommer presenteras på nästa veckas öppna supportermöte. Den lanseras nu, en vecka innan, för att alla blåvita ska kunna kolla in både sajten och mer om själva projektet – som fått samma namn, Sektion031. Syftet är att ge folk en möjlighet att att bilda sig en egen uppfattning både om både sajten och projektet, för att kunna komma förberedda på lördag eller kanske inleda en diskussion redan nu i veckan.


Hemsidan www.sektion031.se
Hemsidans syfte är att vara en informationskanal för hela projektet och en viktig samlande informationskälla för hela den blåvita webbfamiljen. Vi hoppas framför allt kunna göra dess forum till en viktig diskussionsplattform för hela den blåvita supporterskaran. Vi behöver hitta enkla vägar för alla blåvita att engagera sig och ge utlopp för en konstruktiv kreativitet, för att vi ska bli större och starkare som kollektiv. Vi behöver ge fler änglar möjlighet att bidra  – vilket är ett av hela projektets huvudsyften. Förhoppningsvis kan www.sektion031.se vara en del av det arbetet.

Registrera dig därför gärna på vårt forum direkt. Kom med synpunkter – vi får räkna med att hemsidan har en del barnsjukdomar och det kan finnas funktioner som folk önskar att vi lägger till. Men vi har just börjat med både sajten och projektet; det här finslipar vi tillsammans.


Projektnamnet Sektion031
Under arbetet i den styrgrupp som sattes upp för att ta fram formerna för projektet och bygga webbplattformen, har vi funderat fram och tillbaka kring de arbetsnamn som figurerat. På mötet i maj talade deltagarna om ”Kamratunionen 2015”, under höstenprövade vi ”Kamratunionen 2.0”. För att undvika sammanblandning med den gamla Kamratunionen och på allvar kunna ta ”nästa steg”, valde vi dock att föreslå att projektet kallas ”Sektion031”. På det viset undviker vi förvirring och sammanblandning med gamla KU.

Så – det är bara att sätta igång, änglar. Sektion031 är här och ni kan börja bekanta er med hemsidan redan nu. På lördag hålls det möte då vi på allvar presenterar projektet i sin helhet och på allvar börjar ta fram konkreta aktiviteter för att stärka den blåvita supporterkulturen och gemenskapen, samt haussa Blåvitt inför säsongsstarten. Var med från början!