onsdag 12 juni 2013

Tillbaka till verkligheten

Äntligen är allt vad landslag över för denna gång och vi kan åter blicka framåt mot verkligheten igen. Summering för denna landslagssamling blev:
  • 1 avhopp,
  • 1 skada,
  • 1 flicka
  • 0 gula kort på PW.
Min första tanke är att Hamrén är ett stort skämt, andra tanken är att vissa spelare förmodligen inte hade fått spela i Sveriges bästa lag och sista tanken är att landslaget är lika iskallt som en kvalmatch till Allsvenskan i början av november. Tur att det finns annat att fokusera på nu!

Att Kjetil skadade sig är så jäkla typiskt och visar att backlinjen behöver stärkas upp. Det finns alldeles för dåliga alternativ till skador, avstängningar eller om spelare lämnar. Hur ska vi nu formera oss mot Djurgården? Hinner Bjärs bli spelklar? Flyttar vi ner en mittfältare? Här ska det egentligen inte finnas några tvivel, men vår trupp saknar riktigt bra alternativ.

Bjärs, Tobbe och Adam försöker bli spelklara i tid. Joel kämpar på för att komma i matchform. Ludde krigar vidare vid sidan om. Kjetil blir borta en tid. Det är en diger lista på startspelare som hade behövts till alla matcher.


Det ryktas hit och dit om återvändare, nya spelare in och jag hoppas Håkan agerar när transfer-fönstret öppnar.

Mot 3p!