fredag 3 maj 2013

Favorit i repris: AIK-IFK Göteborg på Biljardpalatset

Har du svårt att komma loss under måndagen och sätta dig på/i en/ett flyg, tåg, buss, bil eller hoj upp till Solna för att stötta våra kära Änglar i den fortsatta kampen om SM-guldet? Lugn.

BaraBen kan i samarbete med Biljardpalatset återigen erbjuda helspäckad kväll med gäster, gester, god stämning, kamratskap och öl i mängder.

Vi drar igång spektaklet redan kl 17:30, och för dig som är hungrig finns bla. den specialinrättade "BaraBen-Burgaren" att tillgå.

Plats: Biljardpalatset, Kungshöjd 
Tid: Från 17:30 på måndag (matchstart 19:05) 
Åldersgräns: 18 år - legitimation krävs. (No mercy)

Materbjudande: "BaraBen-Burgaren" för 169 kronor, där hamburgartallrik + flasköl ingår (ordinarie pris är 169 kronor enbart för hamburgartallriken i sig - så här får man en öl på köpet!). Erbjudandet gäller för de första 200 som köper det på plats under måndagen. 
OBS! Sittplatser vid bord på Bíljardpalatset är för MATGÄSTER (både BaraBen-Burgaren och övriga menyn, naturligtvis) men det finns plats för över 200 ytterligare bar-/ståplatsgäster - så det är bara att trilla in och umgås med blåvita kamrater! 
Event: Mellan 17:30-19:00 presenterar BaraBen ett flertal happenings, gäster, quiz och annat gött så se till att komma ner till "biljarden" efter jobbet, skolan, träningen eller vad du nu har för dajj! 
Självklart deltar vi under den tysta minut som hålls på Friends Arena, för att hedra Ivan Turina efter hans mycket tragiska bortgång.

Vi ses!