2011/11/03

Det ryktas att det är något på gång...

26 kommentarer:

  1. Har Frankie bokat en semestervecka på ett All-Inclusive? Gött!

    SvaraRadera
  2. Säkert, och nu behöver han spons för att kunna ha råd att köpa en Fez.

    SvaraRadera
  3. Är det någon som har sagt att Hankins är den som skall skickas? Nej. Att BaraBen ska vara på plats? Ja.

    SvaraRadera
  4. Gött! Vart är träningslägret iår?

    SvaraRadera
  5. Vilket konto?

    SvaraRadera
  6. Ida-Marie ska säkert med också!

    SvaraRadera
  7. Tigg inte denna gången bara...

    SvaraRadera
  8. Tiggare Frankie.

    SvaraRadera
  9. 15:44 & 15:47: Och hur tycker ni att resan skall finansieras? En resa där de som skickas ner får jobba röven av sig under en veckas tid för att servera information om träningslägret som vem som helst kan få ta del av?

    Detta är en ideell blogg med ideella bloggare som inte får en jämrans spänn för att skriva om Blåvitt. Är det inte lite fair om man vid ett sånt här tillfälle skramlar så att de två-tre som åker inte behöver ta allt ur egen ficka?

    Dessutom är det frivilligt att såväl bidra med en spänn som att läsa det som kommer tillbaka. Och det ena utesluter inte det andra. Bra va?

    SvaraRadera
  10. Bra skicka ner Frankie och låt han stanna där sen, jag bidrar mer än gärna med ett par tusenlappar för det syftet.

    SvaraRadera
  11. Frankie är upptagen med jobb och kommer inte ha mycket med den här resan att göra så ni kan tagga ner.

    SvaraRadera
  12. När hittade gnällbänken till BB!? Det har alltid varit en rätt trevlig atmosfär här, även om det så klart hettat till i diskussionerna ibland. Men nu känns det som att varenda jävel som skriver här i kommentarerna och på chatten är förbittrade, frånskilda 40-åringar. Hata Stahre, hata Mild, hata Seppo, hata Frankie, hata Lund... allvarligt, ni börjar fan låta som den oäkta avkomman från Mia Persson och han den tjocke i Peking fans - jävligt arga och jääävligt gnälliga! Lägg ner det, vi är Blåvitt och vi ska fan ha lite klass!

    SvaraRadera
  13. vad i helvete! VI (Ett gäng läsare) betalar så att de ska JOBBA utan att ha betalt, förvisso med något trevligt men de offrar semesterdagar från sina jobb för att rapportera för oss andra. Om man inte gillar det så fine, ge inte pengar, men sluta vara så satans gnälliga!
    Jag slår vad om att det är samma personer som sedan gnäller om att rapporteringen inte lever upp till deras förväntningar...

    SvaraRadera
  14. Jag är gärna med och bidrar om något sånt uppkommer för att få information, mycket intresant, tack baraben för att ni ger intresant läsning i vinter :)

    SvaraRadera
  15. Har bidragit till tidigare resor och kommer absolut göra det igen. Förra gången vann jag NHL11 på PS3, bara spelat det en gång, men ändå. :)

    SvaraRadera
  16. Skicka Erling!

    Han är det bästa som hänt BaraBen.

    Inte Hankins!

    SvaraRadera
  17. Betalar gärna en peng

    allaeanglar

    SvaraRadera
  18. Om inte minnet sviker så sist det bar iväg taill Cypern så blev den insammlingen ett ganska stort överskott om vad som budjeterades

    SvaraRadera
  19. http://ifkgoteborg.blogspot.com/2010/02/cypern-insamlingen-blev-en-succe.html

    SvaraRadera
  20. Med tanke på att Turkiet är lite känsliga (minst sagt) med hur man använder deras flagga så är det bara att hålla tummarna för att ni får inresetillstånd...

    SvaraRadera
  21. 19:52 och 20:03

    Så här skrev Frankie internt efter senaste resan:

    Ni kanske undrade varför jag tryckte ut insamlingen en extra vecka? Jo, eftersom IFK bestämt sagt att de inte ville att vi bor på samma hotell som dem fick vi ju vänta på att de skulle bestämma hotell, när de sedan la in sin match sista dagen (då vi skulle åka hem) hade de inneburit att vi skulle missat matchen där nere. Så kunde vi naturligtvis inte ha det.

    Därmed försökte jag boka om hemresan, hade naturligtvis sett till att köpa ombokningsbara biljetter. Men eftersom alla grekjävlarna bestäms sig för att resa den dagen så fanns det inga biljetter ut från Larnaca med det bolag som vi flyger med (Austrian Air) och jag tvingades köpa en ny hemresa till oss. Nu fick vi lösa en variant där vi flyger Larnaca - Athen - Köpenhamn - Göteborg, vilket blev lite dyrare, dessutom.

    Så utgiftskontot ser ut så här (cirka):
    Flygbiljetter (2 pers): 13 000 kronor
    Boende (2 pers): 4 000 kronor
    Återbäring, förra årets läger: 1 000 kronor (feldgrau)

    Tillkommer gör: ytterligare en hotellnatt (cirka 40 euro), bilhyra 10 dygn (cirka 200-250 euro), plus levnadsomkostnader på plats.


    Återbäringen till feldgrau gjordes eftersom vi som var på 2009 års läger fick lägga ut rätt mycket pengar själva.

    SvaraRadera
  22. 17;30 baraben har alltid varit gnälligt. Alltid klagat på allt som kommer från klubben. Tills nu då man fuckat upp totalt och värvat en råttjävel. Då är allt frid och fröjd och ryggdunkandet med kamratgårdem vet inga gränser.

    SvaraRadera
  23. 21:26//
    Det är skillnad på att komma med kritik och att vara en gnällig surfitta...

    SvaraRadera
  24. 21:26: Varför skall det gnällas på Stahre för? Bara för sakens skull, eller? Han har väl inte hunnit ställa till med nånting alls ännu. Så Stahre skall väl inte gnällas på än. Har man synpunkter på att han skall träna vår förening så är det väl snarare Mild som det skall gnällas på, eller hur?

    Stahre kommer säkert få sina fiskar varma den dagen han gjort nåt att ifrågasättas för. Att han skrivit på för IFK Göteborg kan han väl inte lastas för? Det är ju det finaste man kan göra!

    SvaraRadera
  25. 22:29 samma trötta kommentarer som vanligt.

    10:40 du har ju argument, men jag håller inte med dig. Stahre har gjort det största felet: Han har valt att supporta vår arvfiende, men det kanske inte betyder något för dig eller så har du en annan arvfiende?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.