2013/11/23

Sillyägget: Johan Elmander

SILLY.  Eftersom det än så länge inte kommit några hönor, så får vi se till att försöka bygga en genom att bege oss ut för att leta efter fjädrar i höstrusket. Men när vi kommer hem tomhänta får vi gå på äggen. Här är ett:

Johan Elmander. 


Bara smaka på gulan. Idag sitter har återigen på bänken, i sin utlåningssejour, i den inte allt för sexiga klubben Norwich. Hur nöjd är han med det? Men framförallt, vilka klubbar är sugna på att signa honom när hans kontrakt med Galatasaray går ut i sommar?

En del började spinna på namnet tidigare i veckan, efter att de tolkat ett uttalande som om att Sverige eller i varje fall norden kunde vara ett alternativ redan till vintern. Men även fast jag avfärdade det då, så har jag funderat vidare på det. Är det helt orimligt? När man tänker på det, nej egentligen inte. För om Pontus Farnerud  kunde komma till klubben så kan Johan Elmander. Eller?

Han har en "skönhetsfabrik" i Göteborg och tydligen ett husbygge på gång. Det kan hinta om vart det bär. Vad tror ni? Är det omöjligt att få hit 32-åringen?

...och där blev han inbytt i 49:e minuten.