måndag 29 juli 2013

Jonas Eriksson har rökt på...

VIDEO. Inte nog med att han frågar om hur lång tid han har på sig att förklara handsregeln, han tycker dessutom inte att han har blåst fel på Saidikus hands innan deras 2-1. Vidare i filmklippet nämner han att det är tolkningsfråga när det gäller handsregeln och ett helt gäng parametrar och skit som ska vägas in. Hur linjerar detta då med att han (pajas-Eriksson alltså) wajnar vid den SOLKLARA onside-sekvensen på JJ att: "buhu allt går så snabbt, "buhu vi måste ta jättesnabba beslut", "buhu vi har inte tillgång till såhär fina reprisbilder där nere", samt "buhu, han är en jätteduktig assisterande som 29 gånger av 30 blåser rätt...".

Det var en sketen tröst du, Jonas Eriksson.Fortsättningsvis kanske man kan hoppas att förbundet gör om handsregeln igen och gör den svart eller vit. Antingen är bolljäveln på handen eller inte. 29 gånger av 30 drar ju spelaren fördel av det. Eller? Nej just det, det var ju bara en halvonaturlig vinkel som man inte hann se, eftersom allting i Allsvenskan går "jete fort". Buhu.

Jonas Eriksson, du agerar som att du har fått lite för mycket braj...

Edit: För den som hör lite dåligt, alternativt har en väldigt gammal dator utan ljudkort, vill jag bara påpeka att klippet är ackompanjerat av "Afroman - Because I got high" som "valdes" av LS-DJ @NinaNatri. #humor