2012/11/13

Tips till Gais

HUMOR Att Gais denna säsong åkte ur Allsvenskan är ingen nyhet, det vet de flesta vid det här laget. Vad ytterst få ser, däremot, är hur i hela friden de ska ta sig tillbaka igen.

Jag har lösningen!

Jag må vara lika mycket ute och cyklar som Göteborgsgirot och lika mycket ute på hal is som Gais bandylag, men många av lagets anhängare har redan applicerat metoden som jag nu kommer att föreslå. Den handlar om kosthållning, och då inte främst att spelarna ska inta alkohol i samma mängder som fansen, utan snarare se över vad de äter där ute på Gaisgården, för vad man kör på nu gör uppenbarligen inga Gaisare glada.

Med ovanstående som bakgrund rekommenderar jag därför samtliga inom Gais organisation att så snart som möjligt att börja trycka i sig mängder av skräpmat, sötsaker och andra onyttigheter så som pizza, hamburgare, bakelser, tårtor, godis, chips och liknande. I kombination med en nedtrappning av träningen, något en säker källa på BaraBen-redaktionen kan intyga att ni redan har gjort genom att så sent som idag boka en lokal och instruktör på Sportlife för en timmas stenhård yoga, så kan det inte gå fel.

Ät och drick onyttigt, alla Gaisare, så lovar jag er att ni med hundra procents säkerhet kommer att gå upp.

Mönster-Gaisare. Har både skinnväst och vet av erfarenhet hur man går upp, allt vad Gais behöver just nu.

/patricw
@patricwestberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.