2011/12/13

Säsongens bästa souvenirerbjudande

PUBLIKFRÅGOR. Matchen MFF-HIF avbröts sedan en dåre rusat in på plan. MFF erbjöd efter det kompensation till publiken. Nu har en man som löst biljett fått rätt hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN), som rekommenderar Malmö FF att betala tillbaka gästens biljettinköpspris 400 kronor. Mannen ville nämligen inte ha en ny match gratis, som kompensation.

Ett beslut av ARN är dock endast rådgivande. Så med all sannolikhet kommer MFF vägra att betala tillbaka de 400 kronorna till mannen, inte för att de inte vill kompensera just honom - utan för att det kan sätta ett "prejudikat" för tiotusentals andra att börja kräva tillbaka sina pengar vid avbrutna matcher. Matchstopp som förbundets representanter på arenan tar beslut om. En principiellt högst intressant situation, således.

Men det roliga i kråksvängen är inte bråket om dessa 400 kronor och vad de kan innebära för svensk fotboll i ett större perspektiv. Jag fastnade för det erbjudande om kompensation som Helsingborgsfansen fick från MFF...
- Vi har försökt att med påtryckningar få MFF att betala tillbaka då vi inte fick hela den match vi betalt för. Men det var för döva öron... Vi blev erbjudna rabatt på MFF-souvenirer. Vad fan ska vi med det till, säger Kärnans ordförande Niklas Persson till Helsingborgs Dagblad.
Om detta inte är någon slags kommunikationsmiss - så är det klockrent.

6 kommentarer:

  1. Haha "jasså håller du på hif och vill ha nåt? men ta en himmelsblå halsduk med 10 procents rabatt då".

    antingen jäääävligt kaxigt, eller så totalt hjärnsläpp.

    SvaraRadera
  2. Hahaha, helt underbart ju!

    SvaraRadera
  3. Fyfan dumma skåningar, haha!

    SvaraRadera
  4. Då kommer MFF att hamna på Svarta listan för alla som inte följer ARN:s rekommendationer! Men det är väl där detta skitlag hör hemma bland alla andra av Sveriges bluff och skojarföretag!

    Hata Skåne!

    SvaraRadera
  5. anonym 14:19/ Bluff och skojarföretag? Som Prioritet Finans menar du? Självmål...

    SvaraRadera
  6. Men vi är inte svart listade som mff.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.