2011/12/07

Tobias Hysén ny lagkapten i IFK Göteborg

FÖRÄNDRINGAR. Tobias Hysén har utsetts till ny lagkapten för IFK Göteborg. Mikael Stahre meddelade förändringarna på mötet som spelarna hade i måndags.
Vad tycker ni om valet?


34 kommentarer:

  1. Självklart och logiskt på nåt sätt, han vet bäst i dagens trupp hur klubbmärket förpliktigar. Dessutom är han den mest givne spelaren i en startelva. Haglund hade varit ett annat val, en större pådri vare än Tobbe men inte lika stort blåvitt hjärta.

    SvaraRadera
  2. Bra val - om han visar lite mer attityd än förra säsongen (specielt i slutet). Tobias är en go gubbe och har allt man kan kräva egentligen.

    Dock hade jag helst sett en härförare på innermittfältet som kapten, men Tobbe är ju anfallare så:)

    Upp till bevis nu Tobbe, dagarna där du kan hänga med huvet är över.

    //Daniel

    SvaraRadera
  3. Så givet, så självklart. Att det inte har hänt tidigare är för mig ett under. Kapten Tobbe!

    SvaraRadera
  4. Bra val ändå. Han visar ju ständigt att han har både ett enormt blåvitthjärta, ett driv och en vilja.

    Det enda som motsäger detta valet är väl att någon annan kunde "behövt" kaptensansvaret för att höja sig ytterligare och ta mer ansvar etc. I nuläget känns det dock som att det saknas givna kandidater för detta.

    SvaraRadera
  5. Ett självklart val, givetvis ska Tobbe vara kapten!

    SvaraRadera
  6. Självklart val! Han är oftast på planen och oftast en av dom bättre, dessutom med ett stort blåvitt hjärta.

    SvaraRadera
  7. Att de skulle komma till en ny tränare för att förstå att Tobbe skulle vara kapten är ett under!
    Avgå Jonas! Och kom inte o säg att Adam gjort sken av att vara en bra kapten, syns och hörs aldrig, jo en gång, spelargången i Ellos.

    SvaraRadera
  8. Tobbe, bär den finaste och mest ärofyllda kaptensbindeln med stolthet, hjärta, engagenmang.

    Lycka till!!

    Ser fram emot 2012.

    SvaraRadera
  9. En lagkapten skall företräda laget på planen och vid sidan om. Tobbe har flera gånger kommenterat andra spelare i hur de brustit. Efter förluster så är hans mantra "ni får skälla på oss men vi har gjort allt" och han har samtidigt tydligt hängt med huvudet. Glenn var en ledare som stod upp när det blåste även om han kunde snacka lite för mycket. Tobbe kan likt sin far snacka för mycket men tyvärr så har han inte andra ledarkvaliteter som bär upp det.

    Jag hoppas att Tobbe får en självförtroendeboast av det här och höjer huvudet i alla situationer även när det går dåligt. Det som är synd är att man ju har en klockren ledare i laget i form av Philip. Kolla hans kropspråk och ansvarstagande på planen. Hur han alltid ger allt gör laget och driver på. Synd att han har varit så kort tid i klubben och synd att Stahre belönade Tobbe för att han grät ut i Offside.

    SvaraRadera
  10. Ännu ett underbetyg till vår kära sportchef som byggt ett helt lag med "karaktärsspelare". Trots det finns det nästan inga alternativ till lagkapten än en anfallare.

    Inget ont om Tobbe. Bara ett väldigt märkligt lagbygge från början till slut.

    SvaraRadera
  11. Dom två aik:arna ovanför borde söka sig till sina egna forum...

    SvaraRadera
  12. 15:00

    Där har du faktiskt en poäng. Få saker har väl upprepats lika mycket som karaktär och vilja men i slutändan står vi utan solklara ledare (bortsett Haglund). Hysén gör säkert ett helt okej jobb men inte är han någon född ledare...

    SvaraRadera
  13. 15.00

    Att vara "karaktärsspelare" och att vara ledare. Är det samma sak?

    Nä, tänkte väl det. Få lag dräller av "naturliga ledare". Tobbe är ett utmärkt val.

    SvaraRadera
  14. Säjer som Stahre, valet är sjävklart!

    SvaraRadera
  15. blev fan tårögd när han säger att:
    vara kapten för IFK Göteborg är nog det finast man kan vara med om. :'(
    :D

    SvaraRadera
  16. Hade inte kunnat välja någon bättre kapten! Besitter dom flesta egenskaperna som man ska ha enligt mig! Han har ju till och med en "röst" till oss supportrar vilket inte är allt för vanligt!

    SvaraRadera
  17. helt rätt val, bästa spelaren, goaste gubben och såvitt jag förstått det en bra ledare.

    SvaraRadera
  18. Tycker Tobbe känns som ett bra val! Utöver honom så finns det väl inte så många fler egentligen. De jag kan se i dagens trupp som kandidater att bli det längre fram är Haglund och Alvbåge.

    SvaraRadera
  19. "Det ska vara äckligt att möta blåvitt" Fan vad jag längtat efter ord som de där. Vi ska fan inte känna oss underlägsna något lag i Allsvenskan, vi ska köra över packen. Fan vad gött, Tobbe! Nu ska det bara levereras på planen också, men detta lovar gott.

    SvaraRadera
  20. Har vantat po detta! Finns ingen mer sjalvklar an Tobbe!

    SvaraRadera
  21. Kung Hajs är given kapten. Han är Blåvitt.

    SvaraRadera
  22. ..helt ok även om stahre eventuellt tänkt taktiskt för att blidka oss supportrar.

    SvaraRadera
  23. Tobias Hysen representerar IKF Goteborg pa och av plan pa ett fantastiskt sett. Jag skulle blivit valdigt forvanad om INTE Hysen var lagkapten sasongen 2012. Jag ser inga som helst problem med att ha en lagkapten som ar striker.

    2012 kan bli riktigt javla bra.

    SvaraRadera
  24. Inget snack om saken för fan. Tobbe är en fantastisk kille, ledare och pådrivare. Han är den mest lämpade och kommer bli en UTMÄRKT kapten

    SvaraRadera
  25. Kanske blir vi femma nästa år och kan konkurrera med Häcken då vi sålt ut oss med en AIK-tränare? En klar förbättring jämfört med den stabila position vi nått som Sveriges sjunde bästa lag...

    Det är ingen ide att ha falska förhoppningar som många här har. Var är storsatsningen alla pratar om. Är det sexförbrytaren och AIK-tränaren som ska ta oss från sjua till toppen?

    Håkan har förstört Blåvitt de åren han varit sportchef. Det är bara att inse att vi inte har tillräckligt bra spelare. Det kommer ta många år att ta igen det tappet.

    / Vi kan i alla fall glädjas åt rosa tröjor och en gangstersponsor

    SvaraRadera
  26. tunga..lite äckliga blåvitt..vi skall vara en maskin...
    Älska bara älska

    SvaraRadera
  27. 03:47

    Vilket otroligt dåligt inlägg!!!

    "sexförbrytare och AIK-tränare", vad snackar du om?!

    Blir så fruktansvärt less på sådana bittra människor som du.... förmodligen sitter du själv utan vänner och bara är jäkligt tragisk utan tjej och väntar fortfarande på att få komma till...

    Tänk positivt, åk upp till Kamratgården och andas in lite kall, fräsch vinterluft och känn på atmosfären!

    SvaraRadera
  28. 12:10: Jag är supporter sedan barnsben och har åkt runt i Europa och Sverige i hela mitt liv och följt Blåvitt. Jag behöver inte få några råd eller bli uppläxad av en hockeysupporter som du.

    Jag känner ingen gemenskap med människor som accepterar en ur-gnagare som tränare i Blåvitt.

    Jag kommer därför inte stödja klubben igen förrän Stahre, Mild och övriga förrädare har lämnat klubben. Det inkluderar min loge på GU som jag betalat 240 000 kr per år för via mitt företag.

    Troligtvis kommer jag aldrig tillbaka då jag helt tappat lusten. Lika mycket på människor som du som de som kör klubben i fördärvet.

    Vi änglar har ofta hånat och gnällt på Frölundas Goa Gubbar. Nu har vi blivit likadana eller värre. Pissar klubben på oss så sväljer vi med ett leende. Det verkar vara det nya ledordet!

    SvaraRadera
  29. Svarte Filip2011-12-09 11:25

    Sexförbrytare??

    SvaraRadera
  30. 20:41

    Med ditt ordförråd verkar du inte sett Blåvitt i Europa (eller så har du bara stannat i pubetetsåldern?).

    SvaraRadera
  31. Tobbe kan va rätt val,han har Blåvitt i blodet. Men han bör växa som lagkamrat o sluta med sitt dåliga kroppsspråk när han inte får bollen som han vill. Lite Zlatanvarning faktiskt! Tror ändå att P Haglund varit ett bättre val.

    SvaraRadera
  32. 20:41, du har rätt. Vi borde bara satsa på "goa gubbar" i laget och som tränare. Ta tillbaka Dennis Jonsson som mittback och Stefan Lundin som tränare.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.