På gång


tisdag 24 september 2013

ALLA SKA MED!

BILJETTHETS. Kidnappa valfri person, dra in individen i en svart van och kasta in hen på Gamla Ullevi på torsdag. Berätta för din mormor att ni ska ut på en ”promenad”. Säg till din haschrökande granne att kiosken på Gamla Ullevi säljer det bästa haschet.

Mejla din chef och säg att den ultimata effektivseringsplanen kommer att presenteras på en viss arena på torsdag 19.00. Säg till din far att banden i familjen hade stärkts om ni umgicks över en öl den där dagen. Upplys spårvagnschaffören att facket har utlöst strejk och att det är helt okej att stanna vid centralstationen, hoppa av och gå och kolla på blåvitt.

Skicka ett brev till kungen och förklara att det ska klippas band i Göteborg på torsdag.

Gå till valfri skola i veckan och håll ett föredrag om Blåvitts betydelse i samhället för att få ungdomen att komma till Gamla Ullevi. Berätta för din mor att du infört en speciell mors dag enbart till hennes ära den 26:e September. Ring din gamla klasskompis med en förkärlek för att komma in bakom nätets stängda dörrar och be honom hacka ticnet. Sprid sedan biljetterna till de som aldrig hade råd.

Håll ett brandtal på Gustav Adolfs torg och manifestera mot de allsvenska antagonisterna. Berätta att det handlar om liv och död och lite mer än så... Skrik ut i din megafon att IFK Göteborg ska rädda världen! 

Dra på dig en go neonväst och dirigera om trafiken mot...Mmm ...Väl där kan du ”råka” peka mot arenan och berätta lite anekdoter om hur oerhört gemytligt det är där inne. Berätta för barnen i din närhet att du inte är en elak farbror, utan att det i stället är den där Pelle i Gefle. Lova dem att de är tryggast långt uppe på läktaren.

Sätt en lapp utanför syföreningens lokaler och informera dem om att deras sammankomst är flyttad. Sedan är det bara att skriva ut en vägbeskrivning. De kommer bli överlyckliga om du berättar att de kommer få brodera in vår andra stjärna nästa år. Säg till kioskägarna att de får några timmars ledighet och skicka in en gaisare som stand-in.Gå ut på valfri karaokebar på onsdag och entré scenen till tonerna av Snart skiner Poseidon.

Råka fördärva bandet på kvällsskiftet och stäng ner fabriken.

Ring dina vänner att du har ångest över att det kanske inte blir fullsatt på torsdag. Kommer de med vet du att du har riktigt bra kamrater.Ställ dig med en bössa, bredvid Amnesty och Röda korset, i Nordstan och samla in biljettpengar till behövande blåvitare.

Betala en annonsplats i GP. Skicka upp en luftballong. Köp en banderoll. Hyr ett flygplan med en sådan där go grej bakom ÄNNA. Ring din svärfar och säg att du älskar honom om han kommer. Plinga på grannen under och be om förlåtelse för tvättbråket förra veckan genom att bjuda med henne på match. Sjukskriv dig ifrån jobbet när chefen vägrar ge dig ledigt. Skyll på fågelinfluensan eller HIV.Gå till din lokala brottarförening och berätta om den stora brottningsmatchen. Dra in på någon krog på Avenyn och berätta att det upptäckts salmonella i kycklingen. Vägled panikartade gäster i en utrymningsväg som leder till... Ja, just det.

Förlägg era dejter, som ni lyckades skaffa genom den bländande karaokeuppvisningen, på torsdag klockan 19. I klacken. Gift er inför 17.000 förväntansfulla gäster och spara pengar. Ni behöver varken pröjsa några stora pengar för underhållningen eller lokalen. Ni betalar några hundralappar och då ingår mat och öl. Helt plötsligt har ni pengar till en go smekmånad i CL-kvalet nästa år. Ta planet och åk till Moskva, Mönchengladbach och Bologna. Hämta upp gubbarna och hälsa tränarna att de fått ledigt. Av dig.

Sätt upp lappar i området att du kan vara barnvakt. Ta sedan med dig högen av ungar och förlägg "passningen" på Gamla. Kör en svensexa. Börja med att åka den coola padda för att sedan dra ett varv med en av alla görfräcka spårvagnen. Hoppa av vid centralen och klä han i trosor eller något sådant görfyndigt som svennebananerna gör.Sedan om han inte sjunger inne på arenan kan ni kasta ägg på honom. Han kommer att sjunga.

Med slutligen, undvik hockeysupportrar och be dem stanna hemma om de frågar om de får följa med. Inget jävla ”klapp,klapp” på torsdag...

...Eller så borde alla ändå fatta att de ska vara på plats på torsdag.

ALLA MOT GAMLA! #FullsattMotGefle