2012/05/28

[EM-festen] Kan du fixa sommarens bästa EM-film?

EM-FESTEN 2012. Landslagsuppehåll. Pust, stön, stånk. Känns som att vårsäsongen varit en pärs som heter duga för Blåvitts del och att pausen kommer minst sagt lägligt. Det här blir en möjlighet för alla inblandade - från spelare till supportrar - att ladda om. Efter EM är det allvar på riktigt, med revansch som bara måste utkrävas.

Men fram tills dess: Nu är det landslagsfest på högsta nivå!
Hur följer du EM-festen? Mejla dina bilder eller
filmlänkar till em2012@baraben.com!
Vi på BaraBen.com kommer naturligtvis att bevaka EM-äventyret på olika sätt, med både högt och lågt i innehållet. Men framför allt vill vi ta det omvända konceptet och ge er tiotusentals läsare möjligheten att visa hur Sverige ser ut under ett sommarmästerskap. Därför tänker vi sätta er i centrum för bevakningen.

EM-FESTEN är vår mästerskapstävling som pågår från och med i dag - tills dess att Sverige inte längre är med i Europamästerskapet. Förhoppningsvis innebär det att tävlingen tar slut någon gång efter natten den 1 juli - då finalen spelas. Så vad är "EM-festen" på BaraBen då? Jo, det är ER skildring av hur du följer mästerskapet, själv, med din familj, dina vänner eller helt främmande nya polare...

 
 Hur ska du uppleva EM-festen? Dela dina bilder/videos via BaraBen!  

Allt du behöver göra är att dokumentera när du, din tjej, din kille, din bror, din farsa, din polare - eller någon helt främmande människa på något sätt följer EM. Det kvittar om du är kvar i Sverige, i något helt annat land på semester eller om du är i Polen eller Ukraina och följer mästerskapet på nära håll. Ta en bild med mobilen/kameran eller filma det som pågår - oavsett om det är energiskt, roligt, tråkigt, skönt eller tragiskt till innehållet!

DELTA I EM-FESTEN PÅ BARABEN! (#EMFESTEN)
You Tube: Om du har en video, ladda upp den film du har på You Tube (eller annan videosajt med embed-funktion) och skriv "EM-festen på BaraBen" någonstans videobeskrivningen och mejla länken till oss.
Facebook: Har du en bild, bifoga den i ett mejl, eller lägg upp den på din Facebook-sida (som offentlig bild) och skriv "EM-festen på BaraBen" och mejla sedan länken till filmen/bilden till oss.
Twitter: Ladda upp bilden/filmen på din twitter och skriv en tweet som innehåller "EM-festen på BaraBen" med hashtag #emfesten så är du i gång!

Mejladressen som gäller är:

En stor del av dessa videos/bilder kommer att publiceras här på BaraBen och vi har HÖGT till tak i vad som är ok att publicera. Så tveka inte på att skicka in något som är helt galet eller annorlunda, bara det är en del av den EM-fest som pågår i din omgivning! De bästa bidragen kommer att belönas senare i sommar... Nu kör vi  den vildaste EM-festen någonsin, dokumenterar rubbet och delar sedan med oss av det till andra!