2011/08/30

Salomonsson i Bebbens Hörna

12 kommentarer:

  1. schysst att de fick upp intervjun direkt!

    SvaraRadera
  2. Verkar vara en helgo grabb, all lycka till han i blåvitt!

    SvaraRadera
  3. gött spela han istället för adam, när han ändå ska lämna :P

    SvaraRadera
  4. Stort Lycka till!!

    SvaraRadera
  5. varför e bebben svart-vit? fanns de inte färg på den tiden elle

    SvaraRadera
  6. Verkar vara en bra och ödmjuk grabb. Välkommen och lycka till, kör hårt.

    SvaraRadera
  7. publiken buar så högt så man hör inte ens sitt egna namn ! haha go gubbe ! :D

    SvaraRadera
  8. Helt annan fråga. Vet någon om Mild lyckades få in vidareförsäljningsklausul på M.R? (tjänstefel annars, fast mild har ju inte gjort sig känd som transferkungen direkt.)

    SvaraRadera
  9. 21:53:

    M.R gick inte från Blåvitt till Häcken. Han var i Hollan en stund innan. Minns dock inte om det var på lån, men oavsett tror jag att kontraktet gick ut så Häcken pröjsade nada till oss i så fall.

    Enda misstaget med M.R är väl att vi släppte honom. Förstod aldrig varför, men antar att han inte passade in i gruppen utanför plan eller nåt.

    SvaraRadera
  10. Varför var det så konstigt tycker du? Han presterade inte tillräckligt och hade inte någon vidare relation till klubben då han misskötte sig vid träningar och speciellt utanför fotbollen.
    Ser inte heller varför folk tycker att Mild bör ha fått in en vidareförsäljningsklausul på Mr R. Han gick gratis till Häcken.

    SvaraRadera
  11. Hoppas Joel Alme har fått en bra slant för sin låt för det verkar som om våra nyförvärv värderar den högt (tillsammans med allsången såklart) när de ska välja klubb...:)

    SvaraRadera
  12. Bara att gratulera vårt kära IFK. Har haft Emil i skolan och följt honom under åren. Mer jordnära och "bra gubbe" är svårt att hitta!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.