2011/08/27

Dags för trendbrott!













STATISTIK.
Vad är det här nu då? Mitt EKG? Nej, sanningen är att det är IFK Göteborgs poängkurva i Allsvenskan 2011. En säsong som verkligen blandat och gett. De senaste fyra matcherna har i tur och ordning gett förlust, vinst, förlust och nu senast vinst.

I eftermiddag möter vi Kalmar FF på bortaplan. Ett motstånd som passat oss ganska bra de senaste åren. Den trenden får dock gärna fortsätta. Låt oss nu hoppas på blåvitt seger.

12 kommentarer:

  1. Jag måste erkänna att jag tar en förlust idag alla gånger bara vi slår dem i cup-semin i September. Om jag förstått det rätt är Europaplatsen klar eftersom både Ellos och HIF i praktiken redan har säkrat sin Europaplats, såvida inte ÖSK går till final förstås, varför vi kan få den som finalist oavsett om vi vinner eller ej i finalen.

    Helst vinner jag förstås båda matcherna och Kalmar brukar som sagt passa oss bra även om det ofta är jämna matcher. Kalmar är dock mycket sämre 2011 än vad de var när 3*Elm spelade i KFF.

    SvaraRadera
  2. I helvete att vi förlorar!!! 0 - 3 till blåvitt

    SvaraRadera
  3. Sicken bullshit-kurva, snälla, gör åtminstone en trendgraf ...

    Jaja, världen rasar knappast. Idag tror jag det blir svårt, Kalmar är liksom blåvitt rätt formstarka och har varit bra på hemmaplan. Visst spelade blåvitt bra sist, men målchanserna lyste fortfarande med sin frånvaro. Håller alla tummar jag har!

    SvaraRadera
  4. anonym 14:01
    Då såg du inte Gefle matchen då de skapades chanser hej vilt, börja se matcherna innan du ska diskutera blåvitt

    SvaraRadera
  5. någon som vet om matchen streamas?

    tacksam för svar!

    Framåt kamrater...

    SvaraRadera
  6. Kom igen nu.. Jävligt viktigt att vi kommer före Gais i serien..

    SvaraRadera
  7. Anonym 14:01

    På vilket sätt är det en bullshit-kurva. Den visar hur ojämna vi är. Det var exakt det jag ville poängtera. Men bror duktig kanske vill förklara för mig på vilket sätt den är missvisande?

    Inlägg som ditt gör att man misstänker att du är gaisare.

    SvaraRadera
  8. Om du analyserar din statistik lite till så ser du att på 8 senaste matcherna har vi vunnit varje hemma match och förlorat varje borta. Inte så konstigt att kurvan svänger då.

    Man brukar titta på 6 senaste matcherna för att bestämma formen. Ser man på vår "form" inför senaste omgångarna och kommande omgång så ligger vår form rätt jämnt ändå.

    1+3+0+3+0+3 = 10
    3+0+3+0+3+0 = 9
    0+3+0+3+0+3 = 9
    3+0+3+0+3+3 = 12
    0+3+0+3+3+0 = 9
    3+0+3+3+0+1 = 10
    0+3+3+0+1+3 = 10
    3+3+0+1+3+0 = 10
    3+0+1+3+0+3 = 10
    0+1+3+0+3+1 = 8
    1+3+0+3+1+1 = 9

    Däremot att vi snittar på 3 vinster av 6 matcher inte är godkänt är en annan femma.

    SvaraRadera
  9. Det här är jävla skämt blogg, synd då Baraben en gång var en plats att byta erfarenheter o få tycka till om vårat kära Blåvitt, nu är det en plats för meningslösa Gaisare o Ellos älskare, vad fan dom nu gör här.

    SvaraRadera
  10. Tycker en poäng var starkt mot KFF borta-2011 varje poäng är viktig för att hålla sig kvar på övre halvan av allsvenskan och inte bli ett nytt jyrkyrkogården (dif) värva snabbt en underhållande brasse nu Mild?

    SvaraRadera
  11. JJ var lika bra som vanligt idag. fattar inte hur Sana kan nöta bänk. Illa!

    SvaraRadera
  12. Usel match idag, vi var ju utspelade första 60 min. Totalt tre skott på mål. En poäng dock.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.