2011/12/27

Vi är halvvägs till Turkiet!

TURKIET2012. Det var längesen vi skrev om vår insamling till det vi kallar "Turkiet 2012", bevakningen av Blåvitts viktiga träningsläger, bara ett par veckor innan den allsvenska premiären. Ingen har säkert kunnat undgå att vi åker ner med tre personer den här gången och att vi samlar in pengar för att finansiera resa, boende, lyxmat, sprit & prostituerade. Insamlingen har gått bra och vi har nu nått hälften av den summan (symboliska 19004 kronor) som vi har satt upp som mål, vilket ni kan se i stapeln till höger.

Vi behöver dock få fart på insamlingen igen då vi planerat att sätta stopp för skramlingen den 31 januari. Det är alltså strax över en månad kvar för DIG att bidra så att vi kommer iväg och kan ge högklassig bevakning från lägret. Alla bidrag är viktiga och för en hundralapp eller två utlovar vi mycket högoktaniga rapporter, intervjuer, videoklipp, bilder med mera. Dessutom deltar man genom att vara med i utlottningen automatiskt av priser. Tv-spel, en inramad tavla med autografer från 1996 och replicatröjor från Blåvittshopen som kan ses nedan.


Men vad vill vi göra i Turkiet som är så bra som DU som läsare skall betala för?

Med risk för att låta tråkig så vill jag inte avslöja för mycket av detta, då vi faktiskt låter våra kollegor från Svenska Fans åka iväg och bevaka det första lägret, Copa Del Sol i slutet av januari, och vi vill inte ge dom för många idéer... (Även om vi såklart vet att vi är bäst, haha) En sak som jag däremot hoppas vi kan lösa rent tekniskt är någon form av högkvalitativ direktrapportering från den träningsmatch som kommer spelas. Bild vore såklart det bästa, annars vore även radio ett alternativ. Om inte detta går att lösa så kan vi iaf garantera textrapportering och även stillbilder. OCH att vi spelar in HELA matchen och visar den förhoppningsvis bara ett par timmar efter att den spelats. Allt detta blir så mycket enklare när vi är tre och en tanke jag har är att jag och min expert Feldgrau dessutom skall kommentera matchen live, för att få så proffsig känsla som möjligt på det hela.

Förutom detta så kommer vi givetvis ha bevakning på varenda träning med ett eller två Kanal Glenn Studio som spelas in varje dag. Filmade träningsbilder, stillbilder och träningsrapporter är givetvis självklarheter. Utöver det har vi ett antal "galna" upptåg och idéer som väntar på att realiseras när vi kommer ner till Turkiet. Mer om dessa kommer senare, och en del dyker upp som överraskningar när vi är på plats.

Vi vill dessutom ha in massor av önskemål och idéer i kommentarsfältet nedan på vad ni läsare vill se och vad ni tycker vi bör göra! Alla önskemål är välkomna.


Så vad väntar du på? Stöd vår insamling genom att putta in ett bidrag till plusgirokonto 438346-9. Märk din insättning "Turkiet 2012" + ditt namn/din grupps namn. Utan ditt bidrag blir det ingen resa.
(Gåvolämnarna presenteras i en lista här på bloggen efter hand så vill du/ni skänka pengen anonymt, skriv inget namn.)

Så här ser listan över gåvogivare ut just nu.

1. Frankie - 250 kronor
2. Linus L - 100 kronor
3. Hållundan - 300 kronor
4. Tomas Stål - 500 kronor
5. Daniel Berggren - 100 kronor
6. Niclas Lindström - 123 kronor
7. Stefan Larsson - 150 kronor
8. THSC08 - 155 kronor
9. Jonmagnusson.se - 50 kronor
10. BaraBens resegrupp - 2 280 kronor
11. Reine Carlsson - Stenungsund 500 kronor
12. Jakob Hansen - 100 kronor
13. Viktor Larsson - 100 kronor
14. Lars Elm - 150 kronor
15. Joel Nilsson - 100 kronor
16. Thomas Kristensson - 200 kronor
17. Fredrik Widengren - 100 kronor
18. Bothvid - 500 kronor
19. Antiplasta - 300 kronor
20. Henrik, Nedre Matrosgatan - 100 kronor
21. Linus Andreasen - 275 kronor
22. BaraBen.com - 300 kronor
23. Swedie - 150 kronor
24. Daniel Granfeldt - 500 kronor
25. Peter Gr - 300 kronor
26. Värötomten - 100 kronor
27. Martin Fahlén - 100 kronor
28. Per Åhlin - 100 kronor
29. Ludovic, Stenungsund - 250 kronor
30. Familjen Thorén - 300 kronor
31. Turkiet 2012 - 100 kronor
32. Mats Ejdenius - 200 kronor
33. Fredrik Andersson - 100 kronor
34. Henrik Andreas Johansson - 100 kronor
35. Karlsro1904 - 500 kronor


********************************************

25 kommentarer:

  1. "vi samlar in pengar för att finansiera resa, boende, lyxmat, sprit & prostituerade"
    Är du helt jävla dum i huvudet eller?! Det finns väl ingen som vill sponsra supande torskar bara för att ni inte kan få till det i Sverige.
    Och så svarar du säkert att det var ett skämt, inte speciellt kul i så fall!

    SvaraRadera
  2. Anonym 00:54/ Man får ju vara bra j-ä-v-l-a pantad om man inte förstår att det var precis detta, ett skämt, som drev med det faktum att folk som är småsinta ska snacka om att "jag vill inte ge pengar till er charterresa" och liknande.

    Det är absolut ingen som tvingar någon att skänka pengar till insamlingen och om man inte förstår skämt av den typen som fanns i bloggposten här, ja då har man noll koll på vad BaraBen.com är och vilken typ av bloggande som förekommer här. Men uppenbarligen finns många som tycker det är underhållande och som inte sitter och väntar på att få lipa och klaga i en anonym kommentarstråd...

    SvaraRadera
  3. Haha. Jag älskar människor som "Anonym 00.54"

    SvaraRadera
  4. Och jag älskar människor som Anonym 02:17, på riktigt!

    Keep it up Baraben

    HADGOTT GLENN!

    SvaraRadera
  5. Kommer Stellham dra ett shotrace?? ;)

    SvaraRadera
  6. Gott nytt år! Tack för en fin blogg.

    SvaraRadera
  7. Oavsett om det är ett skämt eller inte så är det jävla obegåvat att när man vädjar om en insamling börja med just den frasen....

    För erkänn, baraben gänget är ju inte direkt kända för att vara nykterister.....däremot brukar ni lämna jävligt bra rapporter så jag hoppas verkligen ni lyckas få ihopp pengarna....

    Vässa lite på argumentationstekniken bara!

    SvaraRadera
  8. Fan va folk var skitignödiga här då! Ni måste väl förstå att det var en ironisk inledning, vilket jag för övrigt håller hög "baraben anda"! Keep it up boys, enbart för det avslappnade och ironiska förhållningssättet kommer jag sätta inte en slant!

    /Exil

    SvaraRadera
  9. Tycker det är mer obegåvat att inte förstå den _direkta_ ironin i inledningen av inlägget. Hur som helst, om gubbarna vill ta en bärs av de pengar jag donerat, så fine. Big fucking jättefine. Det är ett jädra jobb som läggs ner och jag är gladeligen med att sponsra både hyrbil och en kal bärs.

    Seså, snålrövar, släng in lite juklappsdeg!

    SvaraRadera
  10. Får ni något bidrag från klubben? Ni (och Svenska Fans...) skapar ju en enorm hype med era bevakningar, 5000 spänn borde vara en piss i havet för Seppo & Co att skänka med tanke på vad de får tbx i form av ökat intresse mm. Nu ska jag skänka en slant själv.

    SvaraRadera
  11. *kall bärs.

    SvaraRadera
  12. Det var ju ett rätt uppenbart skämt från min sida att skriva så, även om det var på gränsen. Tror dock de flesta fattade det. Kul ändå att man lyckas röra till det lite grann.

    Jag drack inte en droppe alkohol förra resan och det lär inte bli något av det den här gången heller. Man hinner liksom inte med det när det finns grejer att göra hela tiden.

    SvaraRadera
  13. Man e ju rätt dum i huvudet eller kanske socialt missanpassad om man inte hajar att det är ett skämt. Tack för påminnelsen. Kommer sätta in pengar när jag knegat färdigt för dagen. Fast nu älskar jag ju människor i allmänhet oavsett om de hajar ett skämt eller inte. Så kärlek till er ändå. Men allvarligt. Kom in i matchen lite!

    SvaraRadera
  14. Haha herregud, att folk inte fattar

    SvaraRadera
  15. Till Baraben: Jag skulle vilja att ni går igenom varenda gubbe i laget, videointervju dvs. Det är oftast samma spelare som dyker upp i intervjuer. Hade varit kul att se en intervju med alla spelare, samma frågor till alla. MVH Peter

    SvaraRadera
  16. Intervjua inte Gaisarn bara... Svenskafans har en förmåga att Använda honom i princip hela tiden.. Han är så JÄVLA tråkig och lyssna på! Hummm ummm Jooo mummel det humm mmm gick nummm bra... Snälla inte han bara!!

    SvaraRadera
  17. Klart som fan att pojkarna som avsätter flera egna dagar i Turkiet för alla oss inte ska behöva betala själva era avundsjuka snåla jävla övriga svärrjä. Franke, bitte, kan du repetera, hur ska jag göra för att betala. Fruktansvärt roligt med spons för nöje med prostituerade. Skönt skojat i landet med de mest ameliaförtyckta männen.

    SvaraRadera
  18. ..förresten, ingen som åker ner ska behöva be om ursäkt för eventuell alkoholförtäring. FY FAN för avund, skärpning.
    ..nej jag åker ner till söderland och går och lägger mig efter Blåvitts sista pass klockan 16.30..

    SvaraRadera
  19. Det går ju rykten om att det är sex st BrownBombers som åker ner, på egen bekostnad. Där blir det både blogg och direkt rapporteringar. Så det blir bojkott av Baraben

    SvaraRadera
  20. Helt klart på rätt sida gränsen och fick mig att skratta till. I övrigt vill jag bara instämma med anonym 11:28 som uttrycker min inställning utmärkt!

    SvaraRadera
  21. 18.27 - BrownBombers i all fantastisk Blåvit ära. Men det går ju rykten om att det är en nyligen LPT-utsläppt och narkotikapåverkad som åker ner på egen bekostnad och bevakar Blåvitt med spänd lina och en plåtburk. Det blir både blogg och direktrapporteringar utan el. Så det blir bojkott av Baraben och BrownBombers.

    SvaraRadera
  22. Ja, detta wannabe kvällstidningsläger får kalla foten av mig.

    Precis som tidigare år finns det ALLTID engagerade supportrar som åker med helt på egen bekostnad.

    SvaraRadera
  23. Man kanske också kan se det så här: de som åker lägger ner fruktansvärt mycket av sin tid på att skriva på den här bloggen. Plus att de förmodligen tar ledigt, vilket innebär inkomstbortfall.

    Jag skänker hellre pengar till dem, än köper kvällstidning för samma summa.

    Det är det väl väert?

    SvaraRadera
  24. Mer söt rök på Ullevi2011-12-30 21:22

    Älskar nr 31:s namn. Spåra den ädle blåvite givaren och ge honom/henne upprättelse genom att publicera dennes namn korrekt.

    Fredagsfundering - Hur fan kan man bära en souvenirtröja från läspande Barcelona/dumEngland/Milano eller motsvarande när man bor 700000 mil ifrån och saknar någon som helst jävla anknytning till laget i fråga. Hejar dårarna lika mycket om de möter Blåvitt igen?

    Fredagsupplysning till yngre - Ni vet väl att Blåvitt hade vunnit Europacupen -86 om Hysén inte blivit sjuk. Avdankade ersättaren ögonflimmerRuben släppte igenom två baljor. Blåvitt vann emellertid den svårare UEFA-cupen två gånger. I Europacupen kunde man möta lag som fc Tirana.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.