2015/10/28

Recension: AIK-IFK Göteborg

KUNDUNDERSÖKNING. Jag är nog inte ensam om att få massa spam till inkorgen. Vissa dagar är skräpmejlen till och med fler än antal misstag som Jos Hooiveld hinner göra under 90 minuter. Men så ibland är det något väldigt viktigt som sticker ut och som man väldigt gärna vill svara på. Som en kundundersökning från ticnet om evenemanget AIK–IFK Göteborg. För jag vill ju väldigt gärna hjälpa andra fans att välja rätt i djungeln av evenemang och var man kan hitta tre säkra poäng.

Hej Ticnet/AIK, för det första vill jag börja med att gratulera till ett riktigt bra evenemang. Inte ens Ingmar Bergman hade kunnat regissera aftonen på ett bättre sätt. Utan tvekan får evenemanget högsta betyg av mig då inledningen/uppladdningen var magisk. Precis som stämningen, spänningen, dramaturgin och inte minst avslutningen. Vilket mästerverk! Och som de flesta besökare hoppades på inför tillställningen så segrade de goda. Igen. Jag rekommenderar verkligen andra att besöka det här trevliga stället. Om jag varit en siamesisk trilling hade ni fått sex tummar upp.
Mvh
Jonas


2 kommentarer:

  1. Recensera gärna evenemanget men var försiktig med att dela på facebook för de postar som en generell länk till AIK fotboll. De skrev inte ens i inlägget att det var en recension det handlade om.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.