2015/08/10

Return to work!

I OMGÅNG EFTER OMGÅNG har stödet på läktarna varit bättre än på många år. Supportrarna har kraftsamlat, engagerat sig, fullt vädjan från klubben och spelare och presterat gång efter gång. Nu är det dags att spelarna gör detsamma!

GULDET ÄR PÅ VÄG ATT rinna oss ur händerna. En säker och stabil serieledning har de senaste omgångarna visat sig allt annat än betryggande. På de senaste tio matcherna har vi endast två (!) vinster:

Blåvitt - Peking 0-0
Slask - Blåvitt 0-0
Peking - Blåvitt 2-2
Blåvitt - Slask 2-0
Falkenbergs Alkoholfria lag - Blåvitt 1-0
Belenonsens - Blåvitt 2-1
Blåvitt - Örebro 6-0
Blåvitt - Belenonsens 0-0
Iff Iff - Blåvitt 2-1

VI KAN SKYLLA PÅ bristen av offensiva innermittfältare, försäljningen av Vibe eller annat krimskrams, men det är lite skit samma. Vi har Sveriges bästa start11a och det är dags att åter igen bevisa det. Därför vill jag uppmana spelarna att:

ÅTERGÅ TILL ARBETET! Gör ert jobb. Visa att ni är Blåvitt - Bäst i Sverige! Ta tag i taktpinnen innan det är för sent. Låt inte sådana som Rosenarmbåge och plastälskare få sista ordet. Det är dags att agera!

Ni har vårt stöd - visa nu ert stöd för oss.

1 kommentar:

  1. ÄngelnfrånBlekinge2015-08-10 15:47

    Så sant, gubbarna måste förstå att bara för att Vibe såldes går inte världen under.
    Dom kan få ihop det, men det är kanske dags att bänka några och ge konsekvenser istället för att ta ut samma elva jämtoch låta dom kolla undan med missarna, misstagen och attityden.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.