måndag 17 december 2012

Tävlingen där alla är vinnare - men där vi är bäst!

INSAMLING/VÄLGÖRENHET/TÄVLING. Jag tänker inte spinna vidare på det som Supporterklubben Änglarna och IFK Göteborgs Officiella hemsida redan konstaterat(att vi är bäst), men jag vill tacka för ert oerhört fina engagemang i tävlingen där alla var vinnare. Inte färre än drygt 600 personer skänkte pengar till insamlingen i IFK Göteborgs namn. Omkring 130 av dessa valde att skicka mig ett mail i samband med detta och deltog därför i utlottningen av fina priser.

I takt med att vi satte mer press på motståndarsupportrarna i "Fanskampen12" så ökade vi också trycket på insamlingen. Vi bidrog inofficiellt med 56500 kronor till Radiohjälpens arbete och bidrog samtidigt till tävlingshetsen som infann sig. En tävlingshets vars ändamål var gott. Vi är dock Blåvitt - bäst i Sverige!

Ett stort tack till IFK Göteborg som skänkte den signerade matchtröjan. Ett extra stort tack till John Alvbåge, Jakob Johansson, Sam Larsson och David Moberg Karlsson som skänkte var sitt par signerade skor. Också ett stort tack till Daniel Svensson, trummis i In Flames, som skänkte ett par signerade och mycket exklusiva IFK Göteborg-trumpinnar.

Det absolut största tacket riktar vi dock till samtliga som valde att bidra till insamlingen. Ni var alla deltagare i tävlingen där alla är vinnare - Musikhjälpen.

Här följer vinnarna i BaraBen:s utlottning av priser. Samtliga vinnare har via mail fått information om hur priserna kommer dem tillhanda.


  • Den signerade matchtröjan - Malin Olsson
  • Jakob Johanssons skor - Simon Zetterberg
  • Sam Larssons skor - Jonas Holm
  • John Alvbåges skor - Martin Johansson
  • David Moberg Karlssons skor - Johannes Hedlund
  • Daniel Svenssons trumpinnar - Katarina Niklasson
  • Ett exemplar av boken Blåvit Gryning - Patrik Forslund

Fortsätt läsa BaraBen.com - det lönar sig!