tisdag 11 december 2012

Något skall vi fan vinna i år! Första priset presenteras

Det Blåvita anfallet har öppnat hårt, och efter cirka sex timmars kamp ligger vi nu på en andraplats i Sverige. Jag pratar givetvis om fanskampen, där alla bidrag oavkortat går till Musikhjälpen, och kampen för att världens barn skall få det bättre. Ett fantastiskt initiativ där VI, samtidigt som vi bidrar till en bättre värld, kan visa att vi är bäst i Sverige. Igen.

Just nu ser topplistan ut enligt följande;

1:a plats - Malmö FF - 11900:-
2:a plats - IFK Göteborg - 5250:-
3:e plats - Djurgårdens IF - 4050:-
4:e plats - IF Elfsborg - 2900:-
5:e plats - AIK - 2650:-
Och absolut sist. Alltså, så långt ner man kan komma på listan. Typ efter Gullspångs IF
- GAIS - med nätta 1350:-

Låt mig nu ställa frågan; När var IFK Göteborg nöjda med en andraplats senast?
Aldrig? Förlåt, men kan vi se oss i spegeln om Malmö skulle ta hem detta?

I vårt förra inlägg utlovade vi fina priser som kommer lottas ut i samband med att man, i den mån man kan, gav ett bidrag till IFK Göteborgs insamlingsbössa. Ni skall veta att det inte är summan som räknas - det är engagemanget. http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/ifk-goteborg

En av alla de som uppmärksammat BaraBens initiativ är Kennet Andersson (ja, den Kennet) som driver Samspelet för IFK Göteborg, vilka i sin tur tyckte detta initiativ var så bra att de valde att skänka en fullt signerad matchtröja till vår utlottning! Exklusivt är bara förnamnet.

Ovärderlig - din för 50:-?
Om ni vill vara med och delta i utlottningen av denna tröja, eller andra fina priser i samband med denna insamling gör ni enligt följande:
  1. Skänk en slant via länken nedan
  2. Ta emot bekräftelsen ni får av Musikhjälpen i ett SMS
  3. Skicka bekräftelse-meddelandet mailadress: (dsjgren@gmail.com). Bifoga ert telefonnummer och ert namn så att vi kan nå er i händelse av vinst.


Fler priser kommer presenteras allteftersom insamlingen pågår.

Framåt kamrater! Något skall vi fan vinna i år!