2014/12/07

Musikhjälpen 2014VÄLGÖRENHET. Vi är många, och vi är starka. Med den vetskapen i ryggen vill jag uppmana till en ny omgång av deltagande för att hjälpa till att stoppa spridningen av HIV, via Musikhjälpen. I egenskap av IFK Göteborg-supporter ser du det som självklart att den slant du skänker också skänks i IFK Göteborgs supportrars namn.

Jag har på eget initiativ valt att utmana allsvenska fotbollssupportrar runt om i landet att samla in så mycket pengar de bara kan i sitt favoritlags namn.

Ni kan läsa om initiativet här: BaraBen.com utmanar resten av Sverige

Från och med i morgon skall vi samla in så mycket pengar vi bara kan till den digitala bössa som skapats. Länk till den följer - och det är viktigt att ni använder er av just denna "Bössan" för att sammanställningen skall bli så enkel och korrekt som möjligt: IFK Göteborgs supporter-bössa

Hjälp till att stoppa spridningen av HIV! Var med och skänk pengar till Musikhjälpen 2014!

Sprid nu ordet och länkarna, både till detta inlägg, till initiativet ovan, men också direkt till "Bössan" ovan. Visa att vi enade kan stå bakom detta initiativ. Låt Sverige förstå vilken styrka det finns i ett enat supporterskap bakom IFK Göteborg!

Glöm inte att hetsa igång detta bland andra supportrar också. Sprid länkar på forum och lev lite rövare på nätet. Låt detta initiativ synas och höras!

Ni kan redan idag ge oss ett försprång gentemot de andra klubbarnas supportrar genom att skänka en omedelbar slant. Klicka på länken ovan och låt pengarna rulla in till Musikhjälpen redan idag!