2013/10/03

Köp biljett till Änglarnas 40-årsfest!

JUBILEUMSFEST. I dag är det nio dagar till Änglarnas stora 40-årsfest på Valands festvåning lördagen den 12 oktober. Från och med i morgon, fredagen den 4 oktober, kan även icke medlemmar köpa bankettbiljett. Enklast är att alltid att köpa biljetten i Änglarnas webbshop, men det kommer även finnas möjlighet att köpa festbiljetter i samband med 109-årsfirandet på Pub Aberdeen.

Lördagen den 12 oktober slår Änglarna på stort och bjuder in alla rättrogna till en storslagen 40-årsfest på Valands festvåning för att minnas vad som varit. God mat och dryck, livemusik från olika blåvita hjärtan (Joel Alme, Ian Person Band, Calle P, Nina Natri, Jävlaranamma, Änglaskaran mfl), blåvita dj’s (Adam/Hästpojken, Liston/Embassy, Jon & Niclas/Silverbullit, Ingbritts Feta Credliga, DJ Almar mfl) minnen från de gångna 40 åren och andra överraskningar – allt i sällskap med andra Kamrater. Mer om kvällens program kommer att släppas löpande på Änglarnas hemsida fram till festen.

– Vi siktar på att arrangera den bästa blåvita supporterfesten någonsin för att hylla och bjuda tillbaka till alla blåvita supportrar som bidragit till Änglarnas och vår supporterkulturs utveckling under de här 40 åren, slår festgeneral Nina Natri fast.

Biljetter säljs via Änglarnas webbshop och det finns två tillgängliga alternativ. Åldersgräns för båda biljettalternativen är 18 år.

  • Festbiljett med bankett för 395:- Biljetten inkluderar trerätters mat, mingeldryck samt vin/öl till maten. Bland alla som köper bankettbiljett kommer ett årskort till säsongen 2014 och andra roliga saker att lottas ut. Banketten inleds klockan 18:00. Kom i tid! Banketten är, tom den 3 oktober, endast till försäljning för medlemmar i Supporterklubben Änglarna. Vänligen ange medlemsnummer i samband med bokning! Den 4 oktober släpps resterande platser till övriga kamrater som vill fira vår 40-årsdag tillsammans med oss. Observera att antalet platser på banketten är begränsat.
  • Festbiljett utan bankett för 195:- Från klockan 22:00 är det eftersläpp för de som inte vill gå på banketten, men ändå inte vill missa festkvällen med livemusik och andra upptåg med blåvita förtecken. Inget medlemskrav – alla rättrogna är hjärtligt välkomna!

Precis som vid Änglarnas resor gäller att man sätts upp på en lista mot vilken man prickas av i dörren, så inga biljetter kommer att skickas ut. Bokningen är bindande samt personlig och kan inte överlåtas.

För eventuella frågor kring 40-årsfesten vänligen kontakta info@anglarna.se