2005/06/28

Dagens berg-och-dalbana

Så var det igång igen. Vaknar upp, känner bördan av att IFK inte har tätkänning i Allsvenskan längre. Befinner mig längst ner i den djupaste dalen. Sen drar det igång.

Efter tre-fyra timmar börjar det. Först kommer det ganska väntade, när Hankins/Frankie påstår att Thomas Olsson med största sannolikhet är klar för Blåvitt. Skönt, äntligen en värvning, och på rätt position för en gångs skull. Tåget tuffar sakta upp för första backen. Sen kommer nyheter från dagens träning om en Ijeh som från ena rapporten har gjort månadens bästa träning, från andra rapporten talas det om hur skärrad han verkade när en polisbil dök upp vid sidan av plan. Backen nedåt. Jag kastas åt vänster och höger, undrar vem jag ska tro på. Hoppas på att Ijeh är igång igen och känner hur han och Mild kommer att göra en kanonmatch på onsdag. Tåget är uppe på toppen igen. Sen tänker jag tillbaka lite, på Milds sega spel mot ett korpgäng från Luxemburg, på Risps avsked, på Sellas missade friläge mot Häcken. Lååång tunnel. Sen kommer ytterligare rykten om osannolika nyförvärv, eller en dansk vid namn Søren. Det kan ju inte slå fel. Det går uppåt. Det kittlar lite i magen. Sen tar jag mod till mig och kollar upp dagens resultat. Vinster för alla tre så kallade topplag. Förlust mot Halmstad och det är nio poäng upp till toppen. Tvärbroms.

Det är dags att något händer. Jag känner på mig att årets vinstrad börjar på onsdag. Åtminstone tio vinster i rad kommer det att bli. Om man får tillåta sig själv att drömma lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.