2005/06/27

Thomas Olsson klar för Blåvitt imorn?


















SILLY SEASON Enligt tre olika obekräftade men trovärdiga rykteskanaler kring den svenska fotbollsscenen så gör IFK Göteborg under tisdagen klart med Malmö FF:s innermittfältare Thomas Olsson.

Kontraktet är ännu tydligen ej underskivet men ett muntligt avtal mellan IFK och spelaren ska ha kommit fram under måndagen. Kontraktet lyder som det verkar på 2,5 år och det halvår som Olsson har kvar för Malmö får IFK lösa för en väldigt rimlig summa. Två olika summor har nämnts, 1 miljon kronor och 1,9 miljoner kronor. Olsson ska uppenbarligen upp till Göteborg för att under ett "hemligt" möte med vår kära klubbdirektör under tisdagen signera kontraktet.

Som Blåvita fans bör man med andra ord verkligen hoppas att Olsson inte går och långtidsskadar sig ikväll (om han får spela, vilket han verkar göra). Han kanske har den goda smaken att "råka" stämpla Afonso över tårna istället...

UPDATE- 01:00 den 1 Juli 2005: Thomas Olsson berättar att han accepterat Blåvitts bud. 5 dagar efter Bloggens avslöjande om övergången.

4 kommentarer:

  1. Passa er för att peta honom då sticker han direkt.

    SvaraRadera
  2. Ni har länkat fel, Laul-länken leder till Olof och tvärt om.
    Jag bara älskar att märka hemsidor...

    SvaraRadera
  3. David/ Länkningen är faktiskt inte fel utan mest ett sätt att driva med dessa två bloggherrar, om de själva surfar in här och klickar så ska det svida liiite liiite grann... ;)

    SvaraRadera
  4. Och svida lär det göra... :D
    Kul med en blåvit blog. Kan bli ett lysande komplement till AB.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.