2005/03/24

Den första Blåvita bloggen!

Idag skapas historia, du läser härmer den första (?) Blåvita supporterbloggen som ska försöka hålla koll på debatten kring och inom IFK Göteborg som förening och dess supporterskaror.

Eftersom sportbloggandet i Sverige än så länge varit väldigt begränsat och politiken helt dominerande ansåg jag att det var dags att bryta lite ny mark genom att starta en blogg med innehåll ägnat min klart största passion i livet: Blåvitt.

Det är förvisso två dagar försent, men min första kommentar får bli en gratulation till Bebben, allas vår legend som häromdagen fyllde 70 friska år! Väl mött på Ullevi i vår Bebben, vi glömmer daj aldrig!

Så nu börjar bloggandet i Blåvit regi. Håller du på blåvitt? Och vill skriva ett inlägg (krönika, artikel, nyhetskommentar eller rykte) så är du mer än välkommen att lägga fram ditt material. Allt som håller god standard språkligt och intressemässigt kring vår förening publiceras!

Väl mött!

2 kommentarer:

  1. Bra initiativ. Lycka till o heja blåvitt!

    SvaraRadera
  2. Och fem år senare är Baraben större än nånsin!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.