2005/03/28

Årskortsinnehavare på Ullevi får det bättre...

Efter flera år av väldigt usel service för sina trogna årskortsinnehavare ska IFK äntligen förbättra lite av bemötandet mot oss som har årskort.

Supporterklubben Änglarna har gått framåt med sina "krav" om förbättringar och det är smått sensationellt att klubben själva inte ser ett intresse i att ständigt förbättra faciliteterna, speciellt för dem som vid varje match stöttar klubben.

Även om ett antal extra spärrar nu tillkommer tycker jag att denna åtgärd kommer i sista stund, inte minst för säsongsupptakten som trots rekordintresse i media och försäsong (med hjälp av Royal League inte minst...) har haft ett dåligt intryck på eventuella årskortsinnehavare.

Att dessutom arenafrågan ständigt håller oss Blåvita fans i en intensiv debatt så är det helt klart så att politikerna i staden nästan lika sakta som klubben fått upp sina ögon för fler spärrar på gamla, nu börjar inse att en ny arena är enda lösningen på den alltmer undermåliga servicen för de tiotusentals Göteborgare som till vardags följer allsvensk fotboll. (och Gais)

Blåvitt har ju sin egen idé om marknadsföringen av årskorten där de kört fast lite i samma grej år efter år, med tanke på vår guldstrid förra året och de sportsliga framgångarna i RL vore det en logisk säsong att bryta det Göteborgska mönstret med lågt antal sålda årskort. Tyvärr är inte många så (som det kunde varit med det publikunderlag som finns till förfogande) fanatiska som det fåtal som vill stå på en ruttnande brädhög 13 gånger om året.

1 kommentar:

  1. Vi är många som har årskort som inte har fått någon förbättring utan snarare tvärtom. Vi är hänvisade till en ingång där alla möjliga går in både med och utan kort. För hur det än är så kan man inte bortse från att det är vi på sittplats som fått de största försämringarna.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.