2016/01/27

En fortsatt hets

Trots hemska lågprisförsäljningar likt Gurra, trots en katastrofal ekonomi, trots ett misslyckat futsal-derby, så ångar kamratandan på. Och vad kan vi supportrar göra förutom att gnälla i sociala medier? Jo, vi kan göra det vi gör bäst, öka hetsen, en hets som gynnar vår stora kärlek.
Tobbe är klar, Skarp med vänner driver en framgångsrik kampanj att samla in pengar samt öka stödet till futsalen, BB-Patrik med vänner siktar på att styra en festhelg i Falkenberg.  

Det är snart enbart två månader kvar till Allsvensk premiär och en ny bortamatch i Falkenberg. Vi slog publikrekordet förra sommaren på en stormig sommardag. Detta rekord räknar jag med att vi slår redan om två månader. Dessutom hoppas jag att de flesta av oss ditresta kommer göra det i det nya matchstället.

Vad jag vill komma med detta inlägg, är inte bara att vi ska slå nytt publikrekord i Falkenberg, iklädda nya tröjor. Vi ska sikta på att köpa slut hela lagret med tröjor. Vi ska bidra precis lika enastående både på plats och ekonomisk, om inte bättre. Vi kan påverka på alla plan!

Tycker du att priset är dyrt för en matchtröja så har vi medlemmar rabatt i shopen. Men du kanske inte är medlem? Bli det då! Det är ett litet pris att betala för att kunna vara medlem i världens finaste förening. Plus, du slår två flugor i en smäll, du blir medlem i IFK Göteborg och du bidrar ekonomiskt när det behövs som mest. Dessutom, rabatt på en ny tröja i de finaste av färger.

Summan av kardemumman – blåvita fans i allmänhet är ruggigt jävla bra på att sluta samman när det behövs. Nu ska vi göra det igen. Första delmålet är Falkenberg away.

Bli medlem, köp ny tröja, i höst är det vi som guldet mot skyn ska höja!


Älska blåvitt.