2009/10/04

Mild kan göra comeback - i division tre-klubb!

CHOCKAVSLÖJANDE. Efter Bengan och Alex återvändo till elitfotbollen kommer nu nästa chock på Kamratgården. Håkan Mild är också redo att göra comeback. Men inte i IFK Göteborg. BaraBen kan efter tungt research-arbete ikväll exklusivt avslöja att den förre mittfältsgeneralen nämligen står registrerad och spelklar för en annan svensk förening. Nämligen division3-klubben Karlstad BK.

När BaraBen i eftermiddags konfronterade Håkan Mild med uppgifterna stod han först frågande, men efter en kanonad av skarpa frågor från BaraBens skjutjärnsjournalister valde sportchefen till slut skamset att bekräfta uppgifterna.
- De ville att jag skulle spela för dem och jag vill minnas att jag skrev under själv ett kontrakt för nära två år sedan.

Faktum är att för bara några veckor sedan, efter den redan klassiska uppvisningsmatchen på Kamratgårdsdagen så väcktes tankarna om att Håkan Mild kanske var den som kanske skulle comeback istället för Niclas Alexandersson. Håkan själv bekräftar detta.
- Jag tänkte på det för några veckor sedan efter Kamratgårdsdagen, men då kom jag på att jag står registrerad för en annan klubb. Det gjorde min comeback omöjlig då transferfönstret redan var stängt, säger Håkan med glimten i ögat.

IFK Göteborgs fans rasar nu över sportchefens dubbla lojaliteter.
- Det är fan skakande att Mild nu visar att hans hjärta inte tillhör blåvitt. Tydligen har han intresse av att lämna oss och börja spela för ett annat lag mitt i guldspurten, säger en supporter på treans spårvagn som helst vill vara anonym.

Ulf Gustafsson, ledamot i Karlstad BKs styrelse förklarar:
- Vi pratade med Håkan för två år sedan när vi frågade om han ville vara och kanske spela någon match för oss eftersom han ändå inte spelade för någon annan klubb då. Så han skrev på men det blev aldrig att han gjorde någon match för oss.

Karlstad BK befinner sig just nu mitt i ett kval till division två och Ulf Gustafsson öppnar nu dörren för ytterligare en sensationell comeback:
- Håkan kanske kan komma in och styra upp lite på vårt mittfält såhär i kvalet, be honom ringa mig…

15 kommentarer:

  1. Härligt, Håkan slutar aldrig att förvåna en.

    SvaraRadera
  2. Psycho In Spe2009-10-04 21:38

    Skandal är ordet! ;-)

    SvaraRadera
  3. Klockrent! Någon som pratar med Håkan och ger honom numret?

    SvaraRadera
  4. ett skämt eller?

    SvaraRadera
  5. skämt? serriöst.

    SvaraRadera
  6. Tack för ett värdelöst läsande!

    SvaraRadera
  7. hahah, Baraben levererar! Fyfan vad jag älskar den här bloggen!

    SvaraRadera
  8. Jag vek undan skägget och2009-10-05 08:02

    "Det gjorde min comeback omöjlig då transferfönstret redan var stängt."

    HA HA HA HA HAAAAAAAA!

    SvaraRadera
  9. Artikeln i sig är inget skämt, och alla är korrekt citerade. Däremot är klart att Håkan skojade lite när han snackade om comeback, det var naturligtvis aldrig en tanke på riktigt. Styrelsesnubben i Karlstad lät dock seriös så vem vet vad som händer där...

    SvaraRadera
  10. Nej, att Mild skulle kunna prestera ens i den divisionen nu är nog inte så troligt. OK, jag vet inte hur mycket han tränar, men jag tror det krävs rätt mycket även på den nivån.
    Samma som med Alex där, så jag hoppas och ber att han inte bara spelat xbox sedan förra hösten.

    SvaraRadera
  11. 3:an vagn är kärlek. håkan är en jävla judas.

    SvaraRadera
  12. skojade. på riktigt. verkligen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.