På gång


torsdag 17 oktober 2013

Ladda Änglar!

3 matcher kvar! Efter ännu ett segt landslagsuppehåll är det åter dags att käka taggtråd och tagga till inför söndagens kamp mot Öster. Ett Öster vi ska slå!

Glädjande under detta uppehåll var självklart Tobbes två klockrena mål mot Tyskland, men landslagsspel har ju även förr kopplats ihop med skador. Så även i detta fall... Är rykten om flera veckors vila sanna? Idag kommer domen som förkunnar om Tobbe kan spela mer i år eller inte. Dags att hålla tummarna!

Ett annat glädjeämne som florerar är att Mr Norge, Bestefar himself, Kjetil närmar sig spelbart skick och även är på väg att krita på ett nytt kontrakt. Bra!

När vi även är inne på rykten så gjorde ju tidningar gällande att Söder kan vara på väg till Stuttgart. Om det blir så (eller någon annan klubb utomlands) är det bara att önska Lycka Till!

Men det är ju som sagt Öster som står för motståndet på söndag.. Senast i Växjö blev det obehaglig upplevelse där vi som favoriter gjorde en plattmatch och förlorade. Förhoppningsvis är det andra bullar som gäller på söndag och vi ska stå där med 3p. Vi spelar för guldet! Öster kommer vara vilt kämpande för att försöka undvika nedflyttning och kvalplats, men det kommer inte räcka till denna gång. Upp som en sol, ner som en pannkaka Öster!

Det är endast strax över 9000 biljetter sålda till söndag. Det är inte bra.. Guldstrid, hemmaplan, näst sista hemmamatchen. Det är dags att ta tag i detta och varför inte boka upp din biljett redan nu om du inte gjort det?

//Mot 3p!