På gång


måndag 30 september 2013

4 matcher kvar nu

KAMPEN GÅR VIDARE. Det var en tung förlust igår.. De där två helt meningslösa skotten/skruvarna/knorrarna, kalla det vad f-n ni vill, som skulle stoppas långt tidigare. Det var tungt. Jäkligt tungt..

Hoppet stod till Mjällby idag för en snabb comeback tillbaka till -1p i tabellen. Det såg länge ut som om Mjällby kanske skulle kunna hålla nollan intakt, men sedan påvisade alla blåvita inlägg på Twitter att så inte var fallet. -4p och det är en än brantare backe nu som ska bestigas och återtas.

12p kvar att spela om. IffIff har Häcken och Elfsborg kvar. Ska de kunna hjälpa oss?? Häcken som inte klarade av att besegra Gefle och Elfsborg som släppte säsongens tränarbomb känns inte helt i balans. Men hoppet lever!

Djurgården borta blir f-n inte lätt, men det är guldet vi spelar om. Kriga! 4 matcher totalt. 12 p. 360 min! Det är allt som behövs. Som supporter vill jag se de 12 inspelade poängen. Jag vill se att spelarna fortsätter ge allt, offrar sig, krigar, kämpar, sliter, brottas! Det är inte över än. 3 nov ska Tobbe höja bucklan!

@barabenpaglenn @barabenpaglenn @barabenpaglenn @barabenpaglenn

Säga vad man säga vill om tränarbytet i Bonde-land, men en stor eloge till Mr Ingesson som kämpat sig tillbaka efter sjukdomen. Stort!

//Söderstadion nästa