På gång


söndag 25 augusti 2013

Vinn matchbiljetter

TÄVLING. Det är inte kört! Tänk på nästa match redan nu! Ni vet hur viktigt det är att vi mangrannt går ur huse på söndag för att stå bakom vårt favoritlag i guldjakten hemma mot Åtvidaberg. Vi vet det. Vi gör härmed något åt det.

I samarbete med föreningen IFK Göteborg tävlar vi ut inte mindre än 20 st sittplatsbiljetter till ovan nämnda match. Var med oss på BaraBen.com och tävla!

Vi startar härmed två parallella tävlingar och ditt tävlingsbidrag skickar du till daniel.sjogren@baraben.com.

TÄVLING NO.1 - "LIMERICK"
Ditt tävlingsbidrag består helt enkelt av en limerick som skall handla om en utav våra spelare. Om du är osäker på hur en äkta limerick ser ut så använd valfri sökmotor för att ta reda på det. Korrekt versmått, geografiskt namn/ursprung på rad ett och hyfsat rätt antal stavelser per rad är ett krav. Lite får du fan jobba!

TÄVLING NO.2 - "VÄRVA EN MEDGÅNGARE"
I denna andra tävling gäller det att motivera för mig varför just du och din medgångarvän skall få gratis biljetter till matchen mot Åtvidaberg. Du gnäller ofta anonymt på alla "medgångarjävlar" här i vår chatbox, eller i kommentarstrådarna, och nu har du äntligen chansen att "frälsa" din medgångarvän. Du får chansen att bjuda vederbörande på en match i guldstriden. Gratis! Ditt bidrag skall innehålla max 500 tecken(!), och helst vara skrivet med humor. Glöm inte skriva vad din vän heter.

SAMMANFATTNING
Skicka ditt tävlingsbidrag till mailadressen ovan. Märk ditt tävlingsbidrag med ditt namn och ditt telefonnummer. Eventuell vinstskatt skiter vi i. Är du orolig för hur Skatteverket skall se på den här tävlingen så...ta en Valium. 

Jag, Daniel Sjögren, är enväldig domare och kan således mutas. Om det är till din fördel är däremot inte helt säkert.

Vinnarna presenteras här på bloggen med sitt tävlingsbidrag och med sitt namn. Om du inte är beredd på att ditt namn skall synas i offentlighetens ljus så är detta ingen tävling för dig.

Biljetterna kommer i händelse av vinst skickas till er mailadress. Ni får "print@home-biljetter". 

Vi kommer tävla ut totalt tjugo biljetter. Tio biljetter per tävling och till fem olika vinnare per tävling. Har ni inte skolkat från mattelektionerna så kommer ni snabbt fram till att detta alltså innebär två biljetter per vinnare. 

Vi kommer dessutom lägga extra stor vikt vid att ni sprider detta inlägg. Sprid via Twitter, Facebook, eller ja, ni hajar nog. Era vinstchanser ökar om ni sprider inlägget. Storebror ser er.

Era svar behöver vara mig tillhanda innan jag vaknar på onsdag morgon, så ni har bara drygt två dagar på er. 

Lycka till!