På gång


onsdag 21 augusti 2013

IFK Göteborgs SLO informerar.

MALMÖ BORTA. 


IFK Göteborgs SLO informerar på den officiella facebook-sidan och vi på BaraBen väljer att föra vidare följande viktiga information:

"Viktigt om biljetter till Malmömatchen. Under eftermiddagen hölls ett möte mellan IFK Göteborg och Malmö FF, för att klarlägga hur vi ska hantera dimensioneringen av bortasektionen inför helgens match.
Bakgrunden är att det är en enorm efterfrågan på biljetter i Malmö och att vi som gästande lag måste kunna påvisa ett behov av den storlek på bortasektion som vi efterfrågar. För att ta ett exempel: vi kan inte kräva att sektionen ska rymma 2.000 personer, om det har sålts 500 bortasektionsbiljetter i förköp.

Därför gäller följande:
1. I dagsläget är sektionen dimensionerad för 1.400 blåvita. Ca 400 biljetter var sålda på sektionen vid lunchtid.

2. På fredag eftermiddag kommer föreningarna ha ett möte, där förköpsantalet stäms av. Vid detta möte bedöms det totala intresset utifrån antalet sålda biljetter till vår sektion och en slutgiltig kapacitet fastställs; sektionen kan alltså antingen ökas eller minskas, beroende på efterfrågan. Vill vi ha en stor sektion så finns bara en sak att göra – förköpa biljetter senast före lunch på fredag!

3. Vi uppmanar alla att utgå ifrån att biljetter INTE kommer kunna köpas på plats på arenan. Efterfrågan är så stor att vi räknar med att biljetterna är slut före matchdag.

4. Aktuell försäljningssiffra kommer att uppdateras här på SLO-sidan under torsdag och fredag förmiddag. Då vi som sagt räknar med många blåvita på plats, uppmanas samtliga tillresta änglar att vara på arenan i tid på söndag. Glöm dessutom inte att om ni åker bil och är sent ute, så kan det vara svårt att få parkering i närheten av arenan.

Dagens försäljningssiffra på ca 400 biljetter till vår sektion är långt ifrån godkänd, den måste upp ORDENTLIGT till på fredag. Jaga därför på era kamrater, änglar – till att börja med genom att dela denna information! "

 Alla till Malmö!