På gång


torsdag 25 juli 2013

Köp stream till AS Trencin - IFK Göteborg - UPPDATERAD Version

Att Slovakier var ett sniket folk, det kände jag inte till - men nu har dom fått för sig att nästan DUBBLERA kostnaden för dig som vill köpa dagens match. 10:- orimliga kronor är summan uppe i nu. LUGN! Du som redan köpt och låst upp din match behöver inte göra någonting. 
Här följer en uppdaterad guide för dig så vill köpa idag, så det inte blir något fel. 

Eftersom Slovaksports hemsida är BEDRÖVLIG för utländska gäster (ja, den engelska lilla jävla flagganikonen kan dom ju skicka åt helvete) följer här en liten guide om hur du gör för att säkra matchen. Klicka på bilderna för förstoring

1. Öppna följande länk och klicka på "registracia". 

2. Fyll i dina användaruppgifter. Var noga med att fylla i rätt mailadress, då du får ett verifieringsmail till den.

3. Öppna den mailadress du länkat ditt konto till. Där ligger ett verifieringsmail, troligtvis under fliken "skräppost", ty Slovakiska mail allt mer sällan passerar våra filter. Synd ändå, på nåt så fint. Klicka på inringad textfras. "Dokončiť registráciu" 
 
                          
4. Logga in på ditt nyskapade konto genom att klicka på "prihlasenie". Fyll där i dina inloggningsuppgifter. Blir du automatiskt inloggad hoppar du över detta steg. 

5. Nu är det dags att fylla på ditt konto. Välj "Môj účet" och klicka sedan på "Zakúpiť nové kredity".

6. Klicka på den NÄST billigaste länken. Alltså...

7. Vid nästa steg är det dags att välja kortbetalning. Jag vet, du kanske ville betala via din bankdosa - men av outgrundlig anledning samarbetar inte Slovaksport med våra fina ickevinstdrivande banker. Du betalar dock genom "Trust Pay", vilket är lite av en motsvarighet till PayPal. 


8. Låna mammas kort och fyll i de uppgifter som efterfrågas. Avsluta köpet med "Zaplatit!"


9. KLART! Nu är det bara att klicka på länken för matchen/hänglåset och godkänna för att sedan sitta framför datorn och invänta matchstart. Självklart kan du logga ut och stänga ner och logga in på annan dator för att se matchen. Den ligger sparad på ditt konto. 


Väl mött framför dumburkarna idag - och trevlig resa till er som har möjlighet att se matchen på plats!

Observera att matchstart är satt till kl 17:00. Då för att arenan saknar elljus. På riktigt.