På gång


fredag 3 maj 2013

Konstig känsla

TANKAR. Det började med lite nervösa timmar innan avsparken i onsdags, men efter slutsignalen var det inget snack - Vi är Blåvitt, bäst i Sverige! Segern, stämningen, vädret, ja allt var jäkligt gôtt. Vi är i final och kommer bli det första laget som tar en titel på Kompisvallen. Lycka!

Sedan blev det en konstig känsla igår. Tragiskt dödsfall som inte bara berörde AIK utan även mig och stora delar av landet. All glädje man ville få ut byttes till ett lugn och eftertanke.

Även fast det bara gått ett dygn sedan tragedin är det sakta dags att blicka framåt. Matchen på måndag ser ut att spelas som planerat. Mer info ska komma under dagen.

Det gäller för Stahre att samla truppen och fokusera på måndag. Bjärs kunde spela senast och med några extra dagars vila är han åter på plats i backlinjen på måndag. Sam, JJ och Haglund kommer fortsätta dominera mittfältet, men det är fortfarande högerkanten som är ett öppet kort. Jag vill se Emil där. Jag tror tyvärr inte Joel är fit för att starta än så han får fortsätta på bänken. Framåt kommer Tobbe och DMK fortsätta göra mål och John håller tätt bakåt.

Foto: Peter Johansson
Till sist hoppas jag att måndagens match går i kamratskapens anda och att vi fortsätter vinna både på plan och på läktarna!