På gång


tisdag 11 december 2012

BaraBen för Musikhjälpen

VÄLGÖRENHET/INSAMLING. BaraBen uppmanar härmed alla med ett hjärta till IFK Göteborg att vara med och anta utmaningen #Fanskampen12. Genom att via Musikhjälpen skänka pengar i IFK Göteborgs namn bidrar ni till ett välgörande ändamål och är dessutom med och visar vilka supportrar som är flest, och bäst, i landet.

#Fanskampen12 är i grunden ett initiativ från komikern Soran Ismail som på tisdagsförmiddagen uppmanade alla supporterskaror att anta utmaningen: "Vilka supportrar samlar in mest pengar till Musikhjälpen?". Soran representerar Liverpool-svenskar, och inte ska vi låta dessa låtsas-supportrar eller något mindre nogräknat gäng från exempelvis Stockholm slå oss i detta heller?

Här kan ni läsa mer om Sveriges Radios projekt Musikhjälpen: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946

För att vara med och bidra i insamlingen och indirekt också stärka varumärket IFK Göteborg går ni in här och följer instruktionerna: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/ifk-goteborg

BaraBen förutsätter att alla i de blåvita leden, som har en möjlighet, sprider detta budskap och också är med och skänker ett minimibelopp. Detta gäller spelare, ledare, f.d. klubbdirektörer, sportchefer, supportrar föräldrar. Ja, ni hajar...

Det är givetvis #Fanskampen12 och #ifkgbg som gäller på de sociala medierna.

Alla insamlade pengar går oavkortat till Musikhjälpen och därmed Radiohjälpens arbete för barns rätt till rent och drickbart vatten världen över.

Sprid budskapet och var med och bidra. Framåt kamrater!

Om ni vill vara med och delta i utlottningen av fina priser i samband med detta så gör ni enligt följande:
  1. Skänk en slant via länken ovan
  2. Ta emot bekräftelsen ni får av Musikhjälpen i ett SMS
  3. Skicka bekräftelse-meddelandet till mig i ett mail(dsjgren@gmail.com). Bifoga ert telefonnummer och ert namn så att vi kan nå er i händelse av vinst.
Vilka priserna är återkommer vi med inom kort.