På gång


lördag 12 maj 2012

BarabenErling i storbråk med spelarhustru!

Ankdammen. För sisådär två veckor satt jag och Feldgrau på 2112 och drack några friska öl med ett par vänner. Klockan började ticka på och vi bestämde oss för att gå på en av stadens fashionabla och populära nattklubbar. Väl framme vid klubben möttes vi av enorm kö, även för de som stod på gästlista.

Plötsligt dök ett välkänt ansikte upp, nämligen Sobralense. Han klev förbi kön, fram till vakterna och försökte snacka sig in. När detta inte gick blev han märkbart irriterad och besviken. Jag smsade Baraben-Erling, då vi har lite av en tradition att smsa när det händer roligheter runt IFK.

Dagen efter var det träning på Kamratgården. Där meddelades att Sobralense var magsjuk. Det spelar egentligen ingen roll om han faktiskt var magsjuk eller inte, det är ändå lika komiskt att en spelare som setts utanför en nattklubb kvällen innan nu blivit "magsjuk". Erling valde att skriva en tweet om det hela, givetvis med glimten i ögat.

Hela händelsen försvann och räknades väl mer eller mindre som bortglömd. Tills igår, då BarabenErling fick smaka på Talyane Ferreiras vrede. Håll tilgodo!


En sak som bör tilläggas är att Sobra vid tillfället inte var aspackad eller betedde sig på något dåligt vis. Möjligheten finns faktiskt att han var helt nykter.