2011/12/31

Tobias Hysén önskar: Gott nytt år!

NYÅRSHÄLSNING. Baraben:s bloggare Tobias Hysén önskar läsarna och de blåvita fansen gott nytt år och ser framemot nästa säsong.

27 kommentarer:

  1. Gott nytt tobbe!

    SvaraRadera
  2. När blowit börjar spela i sina nya rosa bandidosvästar kommer pengarna... strunt samma varifrån, ingen moral, ingen lagkänsla bara handla blunda och hoppas för alla de som vill hålla på de "som alla andra håller på"

    SvaraRadera
  3. anonym 13:18 Din jävla pajas. lev i din gajsbubbla men kom inte hit och förpesta ner med ditt hobosnack. MAY YOU ROT AND BURN IN HELL

    SvaraRadera
  4. Niklas Lerum2011-12-31 13:41

    Gott Nytt år Kapten. Hoppas och tror du levererar med ditt stora blåvita hjärta!

    SvaraRadera
  5. hahhahaha fan vad jag gillar dessa gaisare som glider in här o känner sig underground. Blåvitt representeras utav fotbollsälskare över alla samhällsklasser och stilar. Gais däremot, om vi nu ska vara lite fördomsfulla representeras utav skinnvästar och pretantiösa kids som precis som du själv säger håller på gais för att vara lite "djup" hehe. Där kan vi snacka ytliga och oäkta fans.
    Förövrigt önskar jag Tobbe och resten av truppen ett underbart nytt år med mycket framgång. Glöm inte att er framgång på plan ger oss andra lycka!

    SvaraRadera
  6. Blåvitt har för övrigt alltid haft mer supportrar än gais.. Så vet inte riktigt vad du snackar om " Vi vill håll på de som alla andra håller på"

    Blåvitt har alltid varit större än Gais..

    SvaraRadera
  7. Gott Nytt Tobbe önskar jag dig med o hoppas att 2012 blir en vändning för oss, fast om jag är ärlig så är jag skeptisk till det. Tror det tar en säsong till innan vi når toppen igen.

    SvaraRadera
  8. Gott Nytt till dig och din familj, Tobbe!

    SvaraRadera
  9. Gott Nytt År Tobbe! Se till att supa ner Dr. Ugge ordentligt ikväll!

    :)

    SvaraRadera
  10. Tobbe, ser likt dig fram mot 2012.
    Det kommer bli ett så jäkla bra år, har det på känn.

    2011 var ett pissår ur alla synpunkter, nu kommer det bästa av alla år.

    SvaraRadera
  11. Gott nytt år tobbe och resten av blåvitt!

    SvaraRadera
  12. Ska stämma honom om det inte blir ett bra år!!!

    SvaraRadera
  13. Gott nytt Tobbe och laget! Hoppas på en bra säsong!!!

    SvaraRadera
  14. Gott Nytt år Kapten-Tobbe.

    SvaraRadera
  15. jane säger håll käft

    SvaraRadera
  16. När blowit börjar spela i sina nya rosa bandidosvästar kommer pengarna... strunt samma varifrån, ingen moral, ingen lagkänsla bara handla blunda och hoppas för alla de som vill hålla på de "som alla andra håller på"

    SvaraRadera
  17. Det är fan detta som är problemet med fotbollen i vårt land. Det är så jävla idiotiskt att splittra upp sig på tre-fyra lag i en stad som Göteborg, bara för att folk i det här landet vill verka så jävla märkvärdiga och alternativa. Hade alla som går på fotboll i Göteborg hållit på Blåvitt hade vi ju snittat över 20,000 redan som det är, och bara det hade lockat MÅNGA fler till att också börja gå på fotboll. Vi hade SNITTAT fler än vad som ens GÅR IN på arenan vi byggde 2007-2009.

    Men neeej, folk som ändå inte riktigt bryr sig om fotboll, dom säger sig hellre vara gaisare eller nåt annat idiotiskt. Men du gaisarn, Häcken har ÄNNU färre fans än Gais! Du kan nog hoppa ett steg eller två på hipster-skalan om du håller på dom istället.

    Kan vi få 12 lag i allsvenskan NU tack, så att vi kan ha blivit av med dom här jävla själlösa hipster-lagen om ett par decennier iallafall? Mer plast än 80% av Gais och Öis "supportrar" är fan svårt att hitta, t.o.m. i Borås.

    SvaraRadera
  18. Åh, gott nytt år för övrigt! Nu ska jag klä mig! :)

    SvaraRadera
  19. Anonym: vad är det som gör öis till plastigare än oss? Vet inte vilka sektioner du rör dig runt på gu men vår levande sittplats och stora delar av klacken är betydligt plastigare än någon öis supporter jag har träffat.

    SvaraRadera
  20. Jag kan bara säga att jag blir lite småkär när Tobbe är sådär !

    SvaraRadera
  21. Hej blåvitt tänkte på er när jag smällde raketer

    SvaraRadera
  22. Gott nytt år!

    SvaraRadera
  23. Underbart att alla kommenterar Tobbes nyårshälsning och inte något låtsasbråk med en eventuell låtsas(anonym)internetgaisare.

    Underbart/Märkligt att Hysén nu lagt på sig med faderns "Ha det gott." i slutet av sina meddelanden...

    SvaraRadera
  24. Världens skönaste kapten.
    KUNG Hajs.

    SvaraRadera
  25. Von Brömssen=Göteborg2012-01-01 17:45

    Älskar BB:s fria forum om allt Blåvitt, MEEEN MEN MEN, ska man kanske kanske spärra enskilda LPT-omhädertagna (i synnerhet sjukligt avundsjuka gajsarepajsare som försöker så mycket de bara kan, stackare) som gör allt för att jobba sig. Det stör liksom rytmen lite grann i läsningen. Franke berör det själv strax ovan. Det sitter uppenbart någon grymt ohäftig Gislaved-Sten-Åke ute i betongen som inte har något att förgylla sina A-kassedagar med. Ta bort fanskapet!

    SvaraRadera
  26. Hej lilla tobis

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.