På gång


onsdag 16 november 2011

Landslagsstjärna bröt nyckelbenet - fick frisyrproblem

FRISYR-EXTRA. Lugn och fin, förlusten mot England är ingenting i jämförelse med den skräck som vissa fotbollsprofiler just nu genomlider. Tysklands stjärna Bastian Schweinsteiger har brutit nyckelbenet och även om hans rehab verkar gå åt rätt håll, så får han avstå livsviktiga saker...som att applicera hårprodukter.
"The problems start with socks or tying up shoes. Driving a car or using hair gel is not possible. I am still dependent on support." (AFP)
Nu ställer sig fotbollsfans runt hela världen frågan: Har Bayern München heltidsanställda frisörer? Jag hoppas verkligen det. Hur ska de annars klara av att spela fotboll? Jag menar, burriga kalufser kan väl gå an i ishockey, men nu snackar vi om primadonnornas värld här.

Naturligtvis höll Bayern på tisdagen ett snabbinkallat krismöte med tyska domarförbundet för att hantera den känsliga frågan.

BaraBen.comBaraBen.comBaraBen.comBaraBen.com

Nu har jag inte tillräckliga historiekunskaper för att göra en vettig analys kring Portugals roll i förhållande till tredje rikets uppgång och fall, men visst påminner den här frisyren en hel del om en viss rabies-/syfilisskadad tysk ledares kalufs från just den epoken?

Notera 0:11 till 0:14 i klippet, särskilt noggrant.BaraBen.comBaraBen.comBaraBen.comBaraBen.com

Europa andas ut.
Efter flera års undran och väntan kan vi nu med glädje även berätta att förre Arsenal-stjärnan Lauren äntligen återfått sin Rolex! Oh, glädjen vi alla nu känner vet inga gränser.

BaraBen.comBaraBen.comBaraBen.comBaraBen.com

Det är inte bara på huvudet som busken bör ansas. Nej, jag menar inget barnförbjudet nu. Vissa arenor (!) skulle behöva investera i en häcksax. Något Fabio Santos i brasilianska andraligan fick uppleva i den gångna helgen...BaraBen.comBaraBen.comBaraBen.comBaraBen.com

Slutligen en helt otrolig transfer-affär som varit på gång, hajpats, spruckit och har världens kanske vackraste fotbollsfrisyr i mitten av hela smeten. Här snackar vi sopborste av vildsvinshår. Wow.


Disclaimer: BaraBen.com kan inte ta ansvar för slutresultatet av de självmordspakter bland frisörer som skapas runt om i världen på grund av detta blogginlägg.

26 kommentarer:

 1. Ronaldos frisyr är väl samma som Wendts?
  Sen är bådas inte så fina, men det är en personlig smaksak :)

  SvaraRadera
 2. Säga vad man vill om Ronaldo, men tänk att kunna ha en sådan frisparksskytt! Smäller ju in frisparkar i match efter match, där vi verkar tro det är skottpengar på att träffa gubbarna i muren...

  SvaraRadera
 3. Ve och fasa om en nyckelbensskada skulle drabba Drugge, hur skulle det gå? /Tomas

  SvaraRadera
 4. Ge fan i att dra paralleller till nazi tiden Frankie. Men iof du är ju en respektlös människa så vad hade man förväntat sig.
  Avgå svartfot

  SvaraRadera
 5. Frankie...vi vet att du försöker..men du e ju väldigt sällan rolig......

  SvaraRadera
 6. ingen gillar dig frankie.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar Frankie! Fattar inte varför alla är så jävla arg på honom för?

  SvaraRadera
 8. Hahaha underbart inlägg.

  SvaraRadera
 9. Stå på dig Frankie!
  Internet: anonymitetens rike

  SvaraRadera
 10. El tomaso/ Vissa "tuffingar" bakom tangentbord gillar inte att Blåvitt granskas och kritiseras, de är fans av typen "okritiska hyllningar är bäst". (Frankie skrev en hel del om turerna kring Prioritet Finans tex)

  SvaraRadera
 11. Fy fan. Fotbollsspelare är sådana kärringar nu för tiden att det inte är klokt.

  SvaraRadera
 12. Neymars frisyr måste ju vara fotbollshistoriens mest korkade, fattar inte killen att han bara ser dum ut, sen att han är sjukt bra på fotboll är en helt annan sak..

  SvaraRadera
 13. Läser att Elmar inte kommer få nytt kontrakt. Fel tycker jag !

  SvaraRadera
 14. Ar Pharazon16/11/11 18:17

  @ bloggare på icedaniel.se: Att han inte får nytt kontrakt stämmer bara delvis. Han har för närvarande kontrakt till 2013 och vad dagens nyhet gäller är att dessa spelare (Drugge, Sandberg, Kalle och Elmar) fått besked om att de inte ingår i (den preliminära) startelvan för nästa säsong.

  Om de sedan väljer att söka sig annorstädes återstår att se, annars är de fortfarande våra spelare, men ingår inte i framtidsplanerna för Stahres lagbygge... vilket i sin tur innebär att han troligen inte får nytt kontrakt efter att det nuvarande löper ut 2013.

  SvaraRadera
 15. PETer: Ang. Frankies skriverier om PF så fick väl vi kritiker lite rätt eller? Inte ett ord har hörts mer än de rätt grundlösa argument som UG drog upp i programmet. Vad gäller utredningarna så har det nu gått en månad och allvarliga felaktigheter borde ha framkommit.

  Mao borde man suttit lugnt och stilla i båten som tex IFK gjorde och inte bidragit till mer hets. "Oskyldig" till motsatsen bevisats är en rätt passande devis. Skulle utredningen visa att PF inte gjort ngt fel så är det rejält pinsamt för UG, men även lite för Frankie som var väldigt hård mot PF både här och i GT.

  Nu tror jag visserligen inte att det är vi som ville se en rättvis bedömning av PF som inte gillar Frankie. Jag tror snarare det handlar om diverse läktargrupperingar som inte riktigt gillar Barabens sätt att inte rätta sig in i ledet. Personligen tycker jag både Baraben och Frankie gör ett kanonjobb!

  SvaraRadera
 16. En som vet16/11/11 18:55

  Anonym 18:31/ Vad förväntade du dig skulle hända då? De som utreder härvan med PI är ju en advokatfirma - på uppdrag av IFK Göteborg. Åklagare har ju redan vid flera tillfällen sagt att de anser att PI bryter mot lagen, men att driva en rättslig process kostar ju mycket (mångmiljonbelopp för staten) mer än det smakar. Det finns nämligen ingen funktion som gör att PI skulle få betala tillbaka de pengar som de varit med och tvättat åt gangsters eller de svarta löner som betalts ut med finansiell hjälp av PI. Prioritet är ju misstänkt för medhjälp och för att ha skapat möjlighet för oseriösa (och i vissa fall grovt kriminella) att bedriva sin verksamhet, vilket gör att det inte finns någon ekonomisk vinning för myndigheterna att driva rättsprocesser mot dem.

  Att det som framkom i Uppdrag Granskning är sant har ju i flera sammanhang nu slagits fast, men sedan har Prioritet kört "vi visste inget" varianten för de vill fortsätta med sin sponsring som får dem att se bra ut och Blåvitt kommer fortsätta att ta emot pengarna. 12 miljoner årligen är ju något IFK Göteborgs sälj inte klarar av att ersätta, så de kommer göra allt för att lugna situationen och sedan se till att kontraktet flyter på.

  SvaraRadera
 17. 18.55: Skämtar du eller? Skulle PFs verksamhet delvis vara olaglig så skulle de förlora tillståndet direkt. Jag vet heller inte hur Prioritet skulle kunna tänkas behöva betala tillbaka pengar som andra har använt till att tex betala ut svarta löner. Det är väl snarare det direkta företaget som berörs även om PF isf bryter diverse andra regler. Menar du att PF ska ta över sina fd kunders brott och betala in de skattepengar kunden inte betalat?

  Vad gäller rättsväsendet så är det ingen vinstverksamhet. Vad tror du utredningar och rättegångar kostar egentligen? Det är knappast så att de sitter och gör en ekonomisk kalkyl över vilka brott som är lönsamma att ta upp. Då skulle nog inte många brott utredas. Om jag fattat dig rätt så är PF alltså "nästan" skyldiga, men myndigheterna tycker inte det ger något rent ekonomiskt att inleda en process mot dem. Jävligt troligt hörru.

  Om du kan hitta någon vettig källa på att det UG "slagit fast" är sant får du gärna länka det. Jag har inte sett ett enda konkret bevis hittils.

  SvaraRadera
 18. Prioritet bryter mot lagen men staten väljer att inte åtala för det kostar för mycket? Helskönt resonemang som saknar all grund och rimlighet.
  Det innebär ju oxå att PI kan fortsätta med sin bevisat olagliga verksamhet.
  Tur UG finns och kan berätta hur allt är. Inte.

  SvaraRadera
 19. Är mer fundersam över det faktum att UG fick det att se klockrent ut hur uppenbart PI höll på att fiffla, medan det inte ens finns en brottsutredning för enbart PI. De gick ju igenom hur många företag som hade arbetat med PI blivit åtalade och i sin tur konkurssatta, men ändå har inget hänt med "Gudfadern".

  Ta allt som media (överhuvudtaget) rapporterar, men framförallt UG, med en stor nypa salt så ska ni se att livet är fullt med överasskningar.

  SvaraRadera
 20. Go Frankie!

  SvaraRadera
 21. Jag håller med alla kritiker om att det var Frankies fel att det rapporterades i media om PF. Det var kanske t o m han som ligger bakom UG:s program. Det är även hans fel att vi förlorade årets första fyra matcher OCH han som låg bakom anställningen av Stahre. Jag tror (och nu spekulerar jag bara...) att Frankie ligger bakom alla korsbandsskador som vi har gäckats av de senaste säsongerna.

  //Manne

  P.S. Bra jobbat Frankie, i vanlig ordning.

  SvaraRadera
 22. Löjligt angrepp på Bastian Schweinsteiger som inte någonstans är en primadonna. Är det bitterheten ifrån EM som lyser igenom här?

  SvaraRadera
 23. Jävligt dåligt, som alltid, Frankie.

  SvaraRadera
 24. Snälla Frankie kan du inte inse att du är hatad inom blåvitt leden? Dags för dig att lägga ner och försvinna innan du blir mer hatad.

  SvaraRadera
 25. Fåniga frisyrer? Den tävlingen vinns lätt utav Dahlin.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.