2011/11/27

Första träningen med Stahre närmar sig

KANAL GLENN. Nästa måndag, den 5 december, kör IFK Göteborg igång med fotbollsträningen igen efter ett par veckors välbehövlig semester. Rensa tankarna, lägga bakom sig, ta nya tag... Nu blir det andra bullar och det lär märkas.

Kanal Glenn Studio kommer vara på plats och förhoppningsvis även de senaste nyförvärven, John Alvbåge & Daniel Sobralense. Ett par spelare har opererats och är på rehab vilket ger plats för ett par spelare från u-truppen att visa upp sig för herrar Stahre & Edlund. Första träningen med nya tränare för första gången på fem år, det blir onekligen spännande att se hur de lägger upp det.

*****************************************

Samtidigt planerar vi vår resa till Turkiet för fullt just nu. Vi kikar på boende och den här gången kommer vi vara betydligt mer rutinerade än senast. Det blir ett boende som ligger bara 1,5 kilometer från lagets hotell vilket gör att vi kommer kunna vara mycket snabbare i kommunikationen än senast. Det kommer dessutom med största sannolikhet eliminera vårt behov av hyrbil. Vi har dessutom mailat vårt tilltänkta hotell för att försäkra oss om stabil internet-uppkoppling. Något som det var lite problem med senast, minst sagt.


Flyg har vi också tittat på och än så länge ser det ut att finnas till bra pris och på bra tider så vi kan komma ner och bevaka hela lägret, utan att behöva boka om i sista stund som det blev för två år sedan. Genom att vi nu kan planera bättre, och i god tid, så ser vi därmed ut att kunna resa både smidigare och billigare än vad vi gjort de tidigare två gångerna. Dessutom är detta bra då vi denna gång åker med tre personer istället för två.

Vi har kommit igång bra med insamlingen men behöver fortfarande en hel del hjälp för att komma iväg. Nu när räkningarna skall betalas skulle vi verkligen uppskatta en liten hundring eller tre i bidrag till vår resa.

Stöd vår insamling genom att putta in ett bidrag till plusgirokonto 438346-9. Märk din insättning "Turkiet 2012" + ditt namn/din grupps namn.
(Gåvolämnarna presenteras i en lista här på bloggen efter hand så vill du/ni skänka pengen anonymt, skriv inget namn.)

Den 21 november såg listan över barmhärtiga samariter ut så här:

Insamling, BaraBen till Turkiet 2012 (bidrag i den ordning de kommit in):
1. Frankie - 250 kronor
2. Linus L - 100 kronor
3. Hållundan - 300 kronor
4. Tomas Stål - 500 kronor
5. Daniel Berggren - 100 kronor
6. Niclas Lindström - 123 kronor
7. Stefan Larsson - 150 kronor
8. THSC08 - 155 kronor
9. Jonmagnusson.se - 50 kronor
10. BaraBens resegrupp - 2 280 kronor
11. Reine Carlsson - Stenungsund 500 kronor
12. Jakob Hansen - 100 kronor
13. Viktor Larsson - 100 kronor
14. Lars Elm - 150 kronor
15. Joel Nilsson - 100 kronor
16. Thomas Kristensson - 200 kronor
17. Fredrik Widengren - 100 kronor
18. Bothvid - 500 kronor
19. Antiplasta - 300 kronor
20. Henrik, Nedre Matrosgatan - 100 kronor

Total just nu: 6 158 kronor (21 november)

Notera att det kan ta en dag eller två för oss att se att pengarna har kommit in så har du skänkt någon av de senaste dagarna syns det vi vid nästa redovisning.

Tack till alla er som är med och bidrar!



*****************************************

Ett par dagar gamla nyheter men det verkar som att Elmar gjort det såpass bra i Ipswich att känslan är att han går förlorad dit. Enligt den här länken säger deras sportchef att det finns en möjlighet att man kan "lösa en deal" men att IFKs pris en så länge ligger för högt. En vanlig förhandlingstaktik såklart, men med tanke på att IFK verkar vara väldigt angelägna om att bli av med Elmar, och att denne bara har ett år kvar på kontraktet så känns sannolikheten väldigt stor att man kommer överens om en deal och att islänningen därmed lämnar IFK Göteborg för Ipswich inom kort.

12 kommentarer:

  1. Noterar att en Elm betalt in, detta kan ju bara ses som ett tydligt tecken på att Viktor Elm kommer att presenteras inom kort.

    SvaraRadera
  2. @Tjoffe
    +1

    Kommer sakna Elmar, främst för den vilja han alltid visat, även när hans fötter inte riktigt gjort som han vill. Jag tror han kommer utvecklats väldigt mycket i Ipswich och antagligen tar sig till en aningen större klubb, men det kanske bara är jag som ser något i karln.

    SvaraRadera
  3. Är inte speciellt ledsen över att Elmar lämnar.

    Visst han kämpar som en gris men kladdar med boll, tappar boll i fel lägen och drar på sig massa onödiga varningar, dessutom gnäller han på allt och alla och sist men inte minst så är han inte tillräckligt bra för att spela där.

    SvaraRadera
  4. Grå(vit)sparven2011-11-28 12:24

    AVGÅ MICKE, AVGÅ!

    SvaraRadera
  5. Hur funkar det med resegruppen där, plockar dom 22 lotter nu då?

    Menar om baraben får lotter av de dom själva lägger på sin egna resa?

    SvaraRadera
  6. Smör:
    Snackat med Lagrell nyss?

    SvaraRadera
  7. 17:12, nej. Barabens egna skribenter deltar ej i utlottningen.

    SvaraRadera
  8. Vill se Erlings mixpåse på måndag med mycket sega råttor samt en och annan råttfälla.

    Ta gärna med lite extra godis till andra bloggare med stort godissug på eftermiddan....

    SvaraRadera
  9. Hur dags drar träningen igång den 5 dec? Skatås?

    SvaraRadera
  10. Fan vad jag längtar tills ni åker till turkiet så baraben blir nåt att ha igen, segt mellan nya saker nu tycker jag!

    SvaraRadera
  11. 17:28, medhåll på det. Men så händer det inte så mycket nu heller... Blir lite mer hets snart igen dock.

    SvaraRadera
  12. Jag tycker det är dags för ett Offside-reportage om "gängstriden" i IFK Göteborg mellan Erling och Guld Alex / Framåt Blåvitt, komplett med intervjuer, analyser av uppväxten etc.

    Eller varför inte lägga upp en intervju med Guld Alex på Baraben? Jag tycker att han får oförtjänt mycket skit med tanke på det ideella jobb han lägger ner på att fixa intervjuer osv och dela med sig på våra fansajter.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.