På gång


onsdag 2 november 2011

Årets mål gjordes på IFK Göteborg

ÅRET MÅL. Fotbollskanalen.se har släppt listan på de tio mål som är nominerade till årets mål. Tre mål från Allsvenskan kom med på listan, samtliga tre har gjorts på IFK Göteborg.
Teteh Bangura, Joona Toivio och May Malanghu är de nominerade från Allsvenskan.
På listan i övrigt hittar vi bland annat Kim Källströms frispark mot Holland och Lotta Schelins mål mot Australien.

Här kan ni se de tio målen:

IFK Göteborg är i varje fall högst delaktiga på en lista...

7 kommentarer:

 1. Skammen är total och förnedringens sura smak sprids uti min gom... Vänd detta nästa år för fan..!

  SvaraRadera
 2. Konstigt att Hyséns superrusch inte kom med.

  SvaraRadera
 3. eller Haglunds kanon borde ju platsat på denna lista väl?

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte det är så pinsamt. När de drar till med ett supermål torde ju det betyda att det var de enda de kunde göra. Visst att Malanghus mål är taffligt försvarsspel, men både Toiivos och Banguras mål är ju fantastiska skott, inget att göra åt liksom.

  SvaraRadera
 5. Tänkte också på det när jag gick igenom listan. Men frågan är varför inte Hyséns mål mot AIK är med.

  SvaraRadera
 6. Var många snygga mål i årets Allsvenska. Men årets mål får ju ändå vara Kims frispark, med tanke på betydelsen och motståndet. Lotta vinner även hon i damkampen.

  Vi hade också en del snygga pyttsar. Tycker inte Difs frisparksmål riktigt platsar på denna lista, finns ju flera st snyggare mål än det. Bla gjorde vi minst två snyggare.

  SvaraRadera
 7. När man ser Kims mål igen - det kommer bli årets mål - minns man återigen hur tragiskt det är att Kim, Anders Svensson och Tobias Hysén inte började sin karriär i IFK Göteborg innan de försvann ut i Europa. Alla tre ville spela i IFK Göteborg men IFK Göteborg agerade inte, delvis på grund av den katastrofala ekonomin. Kom ihåg det alla ni som klagar på Mild.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.