2011/11/24

Agenten: "Ipswich var imponerade av Elmar"

SILLY. Enligt en artikel som publicerades i morse på den isländska sajten visir.is så är Ipswich imponerade av Elmar och IFK Göteborg vill sälja spelaren. Allt enligt Elmars agent Magnus Agnar Magnusson. Vad som är oklart är dock hur IFK Göteborg blev ett bussbolag, men med Google Translate kan allt hända. Här är hela artikeln, fritt översatt av just Google Translate:

"Det är fortfarande osäkert i fall Theodórs Elmars Bjarnason. Han har ett år kvar på sitt kontrakt med IFK Göteborg och företaget vill sälja den där det inte är inom ramen för det bussbolaget.

"De föredrar att sälja honom men vi har inte fått några tydliga svar från företaget och några nog inte förrän han har att möta tillbaka i träning i början av december", säger Magnus Agnar Magnusson, agent Elmars som han ofta kallas.

Spelaren har just återvänt från en tre-dagars vistelse i Ipswich engelska laget, men han spelade en match med dem.

"De var imponerade av honom och kommer att se över det. Han spelade en match och gjorde mycket bra. Helst skulle de få det gratis men det är inte tillgänglig. Det kommer aldrig sålt några medel, som han är bara ett år kvar på kontraktet. Bollen är i Ipswich och jag vet inte vad de gör. Medan vi är lugn som Elmar i fina avtal med Göteborg ", tillade Magnus till Agnar."

****************************************

Namnet Ipswich får mig för övrigt att komma och tänka på den här trallvänliga låten...

11 kommentarer:

  1. "Bollen är i Ipswich och jag vet inte vad de gör." Klockrent!

    SvaraRadera
  2. Jobbar med en isländska. Tydligen är "bussbolag" på isländska detsamma som "klubbens tränare". Alltså ungefär, "han ingår inte i planerna för klubbens tränare"

    SvaraRadera
  3. Någon som vet varför han inte är önskvärd? Jag tycker att han tillför laget så mkt atthan borde få vara kvat...!

    SvaraRadera
  4. Vi vinner INGENTING med Elmar. Inte en satans poäng.

    SvaraRadera
  5. Elmar presterar inte i förhållande till hans lön det är anledningen till att Blåvitt vill göra sig av med honom, inte på något sätt att han är dålig bara inte tillräckligt bra. Hade han legat närmare T.ex Jakobs lön hade nog Mild agerat annorlunda.

    SvaraRadera
  6. hahaha! Bollen är i Ipswich och jag vet inte vad de gör. xD

    SvaraRadera
  7. Bussbolags-Teddy!

    SvaraRadera
  8. Vi måste rensa vår trupp. Detta medför att spelare måste gå. Det är fotbollens gång. Spelare kommer och spelare går. Vore ju asbra om vi kunde få cash för elmar och han inte drar som bosman.

    Killen vill ju uppenbarligen dra, och IFK får cash. Tycker inte det är så mycket att tjöta om.

    Tråkigt? Ja, visst. Men förändring måste fan ske på flera håll. Jag är jävligt nervös inför 2012. Kan gå PRECIIIIS hur som helst.

    SvaraRadera
  9. Det här är det roligaste och bästa Elmar medverkat till under sin tid! Garvar fortfarande åt bussbolaget.

    SvaraRadera
  10. Elmar är inte önskvärd i Blåvitt längre, väldigt mkt p.g.a hans levene utanför planen med lite för många fyllor och hotande/misshandel mot hans sambo.

    SvaraRadera
  11. Elmar borde byta agent - först förnekar han att Elmar inte kan räkna med startplats trots att Mild i princip gått ut i media och sagt bekräftat rakt ut och nu "...och jag vet inte vad de gör."

    KE 12:39 - jag misstänker att en stor anledning till att just Kalle, Drugge och Elmar petas är dålig prestation i relation till ålder och lön. Dessutom sitter de till skillnad från t.ex. JJ inte på så långa kontrakt så IFK kan både få en slant och samtidigt slippa en tung lönepost om man lyckas sälja dem nu.

    bussbolag :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.