2011/10/23

Barabens superenkät säsongen 2011.

1) Vad tycker du om din egen säsong?
2) Vad har du för förväntningar, personligen, inför nästa säsong?
3) Nämn en realistisk drömvärvning inför nästa säsong!


Mikael Dyrestam:
1) Först och främst är jag ju inte nöjd med lagets placering. Personligen har det varit upp och ner. Jag har haft en bra period i u21-landslaget med i blåvitt har det varit lite fram och tillbaka. Med tanke på att jag har kommit tillbaka från korsbandsskadan så är jag nöjd över att ha fått spela så många matcher.

2) Nästa säsong ska vi vara med och slåss om guldet. Sen får jag se vart jag spelar. Men det klart att jag vill vara med och delta, spela så många matcher som möjligt.

3) Anel Raskaj, Halmstad.

Philip Haglund:
1) Äh, jag vet inte. Godkänt men inte mer. Jag trivs i klubben, men vill få ut mer. Det känns segt att det slutar idag, jag hade gärna spelat några matcher mer.

2) Jag vill bara bli bättre. Utveckla mitt huvudspel och skott. Jag är här för att vinna SM-guld, och vi ska vara med och slåss där uppe i tabellen.

3) Vi har ju redan Erik Lund i laget, så han kan jag väl inte välja? Nä, men Albin Ekdahl vore nice, då får vi två brats i laget.

Joel Allansson:
1) Personligen har det gått väldigt bra. Jag är överraskad över att jag har fått spela såpass mycket som jag har. Jag har kommit in bra i laget, och säsongen har för mig varit över förväntan.

2) Jag vill fortsätta att vara med i startelvan, kämpa på. En bra försäsong, vill öka på min fysik och fortsätta utvecklas.

3) Viktor Elm eller Peter Larsson har det ju snackats om, och det vore inte helt fel.

Hannes Stiller:
1) Man kan säga att den är uppdelad i två delar. I våras fick jag ju mest hoppa in. Sen blev det en vändning i somras när jag började peta in baljor. Den senare delen är jag nöjd med.

2) För mig själv har jag ingen aning. Klart man vill spela och fortsätta göra mål. Det är lite det som det handlar om att vara där framme. Men främst är det viktigt att vi får till en positiv stämning i laget.

3) Några försvarsspelare. Peter Larsson kanske vore något?

Erik Lund:
1) Ja du. Vad fan tycker jag om den egentligen? Har väl gått helt okej, jag har hållit en jämn nivå. Men hade önskat fler toppar och kanske mindre dalar i mitt spel.

2) Det börjar bli dags för mig att ta nästa steg i min utveckling. Som det är nu kan jag tycka att jag är en bra allsvensk spelare, men jag vill gå från det till att bli en riktigt bra allsvensk spelare. Utveckla fysiken, bli snabbare och starkare. Nöta inlägg lär det ju bli en hel del också.

3) Hade varit roligt med Bjärsmyr.

Hjalmar Jonsson:
1) Det har gått okej. Men jag har inget fokus på mig själv. Vill hellre att laget ska lyckas.

2) Jag vill fortsätta som jag gjort denna säsongen, och att laget hittar vinnarspåret igen.

3) Pass. Vi har redan värvat smart och bra, jag tycker att den gruppen som vi har har mycket i sig som vi kan utveckla vidare.

Erik Dahlin:
1) Jag är nöjd. Började på bänken och krigade till mig en plats. 

2) Kommer fortfarande att sikta på förstaplatsen som målvakt. Det kommer att bli tufft eftersom vi har redan har värvat en bra målvakt i Alvbåge. Men jag kommer att kämpa på.

3) Jag är så dålig på spelare så jag vet faktiskt inte.

Erik Dahlin insisterade på att undertecknad skulle framföra hans tack till fansen. Han menade att de var helt sjuka idag, och att han "ta mig fan hade gåshud".

Tobias Hysén:
1) Det var jävligt bra fram tills slutet av augusti, jag tror att jag typ snittade ett mål per match. Sedan hände något som jag inte riktigt kan förklara. Det började gå lite stolpe-ut för mig, kanske på grund av att det började gå sämre för laget. Men över hela säsongen, poängmässigt för mig själv, är jag nöjd.

2) Jag hoppas att jag kan fortsätta leverera som jag har gjort de senaste åren. Har ju växt fram till att bli den utpräglade målskytten i laget, och det är en roll som jag trivs i. Hoppas väl kunna att ligga runt 15 mål nästa år också, gärna fler. Jobba med avslut ytterligare och hålla kroppen fräsch. Inte tappa någon snabbhet nu när man börjar bli lite äldre.

3) Herregud. Nä, men kan väl tänka mig "Bjärs", även om han har sagt att han inte vill hem. Annars hade det varit bra med Marcus Berg om han bestämde sig för att komma hem för en nystart.

4) Betygsätt Baraben.com:s säsong på en skala 1-5?
Vafan! Då är jag ju partisk. Kan väl säga att jag är lite sämre än fansen på att läsa, jag kikar in och kollar läget liksom. Men 3,5 - 4 kanske?
Det är väl lite kritiska saker mot laget som jag som spelare såklart inte gillar. Men jag förstår ju klart att man  måste skriva det.
Säg 3,7 då, någonstans där.

"Bergman

21 kommentarer:

  1. Inte en enda spelare är missnöjd med in insats. Kanske är ni inte bättre.

    SvaraRadera
  2. hahahahha Erik Lund, han är la inte bättre än såhär, div 3 nästa?

    SvaraRadera
  3. Tycker att de flesta av dem är någorlunda ärliga. FÖRUTOM EN! Erik erik erik, please ? Lund alltså. What the F? Jag säger som Homer: you are the suckiest suck that have ever sucked! Man blir gråtfärdig. Erik nr 2, Dahlin däremot, har varit fantastisk sen han fick spela. Skandal att blåvitt köper Alvbåge tycker jag. Om inte han är köpt som 2-målis förstås. Erik är en målis för framtiden och precis lika bra om inte bättre. Bänkas han blir han nog inte kvar i blåvitt, och det skulle suga mer än Lund

    SvaraRadera
  4. Dahlin, Dahlin, Erik Dahlin! Du är grym och jag hoppas verkligen du får fortsätta vara förste målvakt 2012 :)

    SvaraRadera
  5. Vad menar Haglund med detta tro?
    3) Vi har ju redan Erik Lund i laget, så han kan jag väl inte välja?

    Erkänner han att Lund är kass och väljer att driva med honom?

    SvaraRadera
  6. Sluta nu. Lund har spelat bra som vb i år. Inte slagit bort fler inlägg än någon annan spelare i laget. Kämpar och sliter. Ställer upp 100% trots sjukdomar och nyopererad inför säsongen. Släng inte skit på den som alltid ger allt för det lag han älskar mest.

    SvaraRadera
  7. Lund är tyvärr EXTREMT dålig i offensiven då han inte har en aning om vad han skall göra av bollen när han sprungit så långt som 5 meter ifrån egna straffområdet...
    Dock är hans defensiva egenskaper inte så tokiga - Okej de är inte bra men inte värdelösa, och framför allt inte sämre än Adam Johanssons. Adam ÄR blåvitts mest överskattade spelare. Ska dock tilläggas att han var bra för några år sedan, innan skadeperioden. Nu har killen tappat all spelförståelse.

    -----Hysen-Söder------
    -NY-Haglund-Joel-Sobra-
    ----NY-Dyre-NY-Emil----
    Alvbåge/Dahlin (vet fan inte vem ja vill se i mål)

    SvaraRadera
  8. Varför körde man "ojojoj ojojoj ojojoj" på läktaren idag.. Fy fan inga jävla Frölunda sånger på Ullevi TACK.. Får rysningar och avsmak.. Hoppas aldrig detta återupprepas.

    SvaraRadera
  9. Lund e totalt värdelös

    SvaraRadera
  10. MÔcke brå. Tack!

    SvaraRadera
  11. Värva Wanderson Do Carmo från Gais blev inte grönsvart nu bäst istan också (även på Hisingen) då nu BK Rumpa rasade ihop mot Kalmar FF och fick pisk häcken släppte visst in två?
    Nästa år blir det guldpytt igen då guden Stahre anländer och slutar med de lättlästa långbollarna.

    SvaraRadera
  12. Älskar ju Philip Haglunds kommentarer! :)

    SvaraRadera
  13. Anonym 20.59: Det är nog inget att dra för stora växlar av. Kanske ett internskämt? :)

    Förstår heller inte varför Lund inte kan vara nöjd med sin säsong? Visst, jag som åskådare tycker inte han varit särskilt lyckad även om han alltid visar hjärta, men vafan det är tränarna som tar ut honom. Sålänge man gör sitt bästa ska man alltid vara nöjd, sen om det inte räcker så är det kanske bara så.

    SvaraRadera
  14. Något jag reagerar på är att Hjalmar vill skapa en bra stämning i laget.

    Vilket nog tyvärr säger en del om hur det sett ut i Blåvitt de senaste 2 åren.

    SvaraRadera
  15. Oroväckande att så många är nöjda med sin egen säsong.

    SvaraRadera
  16. Tycker att när vi som nu hamnar på övre halvan av tabellen så är det ingen ko på isen hade ju varit mycket värre att åka ur med HBK, blåvitt har gjort en OK säsong bara att värva rejält inför nästa säsong och föryngra laget tillsammans med Super-Stahre då blir dem guldpytt för mesta mästarna igen, med vår nya super-tränare är det bara guld som räknas ingen pardon.

    SvaraRadera
  17. anonym 11.07

    1.5 poäng i snitt per match och en sjunde plats är fan under all kritik.. Serien var ju över efter fyra omgångar.

    Fan vilket hån mot övriga spelare att Jonas ger samma killar chansen som skämde ut sig mot GAIS

    Som en missbrukare längtar jag dock redan til nästa säsong.

    Nästa år är Söders år!!!

    SvaraRadera
  18. Erik Lund...vet knappt vad jag ska säga. En mer talanglös fotbollsspelare får man leta efter. Observera betoning FOTBOLLSspelare. Helt oduglig i uppspelsfasen, långsam, oteknisk, svaga inlägg, dålig vänster. Listan kan göras oändlig. Jag blir provocerad när jag ser honom i blåvitts trupp. Killen hade inte varit stjärna i div 4 för fan...

    SvaraRadera
  19. Älska Hjalmar!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.