2011/09/11

Robin Söder "Jag blev besviken över att bli utbytt"

INTERVJU. Robin Söder var pigg på sin ytterkant och hade ett tungt skott i stolpen, med marginalerna på sin sida så hade Söder blivit matchvinnare. Trots det fina spelet så blev det Robin som fick lämna planen först av de blåvita.
- Jag tyckte att jag gjorde det bra, klart jag är besviken över att ha blivit utbytt, säger han till Baraben.com.

Du var ytterst nära att bli matchhjälte med ditt avslut i den andra halvleken, marginalerna var inte på din sida idag?
Det kändes som att den skulle gå in men så träffade den stolpen istället. Jag har inte riktigt marginalerna med mig under den här säsongen.

De gånger det var farligt när du hade bollen var när du hamnade centralt i planen, håller du med om det?
- Ja, jag trivs bäst när jag får vända upp och utmana med fart. Spelet centralt skiljer sig ganska så mycket från spelet ute på en kant.

23 kommentarer:

  1. De e fan skandal att JO byter ut honom varje match. Känns lite som Lagerbäcks grej med Källström/Svensson. Han har bestämt sig redan i förväg vilka byten han skall göra och han genomför dom utan att se över om det är rätt elr inte...

    //D-Day

    SvaraRadera
  2. Där är jag nog inte beredd att hålla med ang. dagens match, tycker inte han uträttade så mkt för utom sitt stolpskott.

    SvaraRadera
  3. Han ska spela längst fram! Stiller borde bytts ut idag istället, han gjorde inte många rätt.

    SvaraRadera
  4. ååå Robin söder...

    SvaraRadera
  5. Har hur mkt tålamod som helst med denna grabb, tycker han ska få spela vart han vill..

    allaeanglar

    SvaraRadera
  6. Säger inte att Söder va fantastisk idag men jag kan nämna flera spelare som va sämre. Sella och Stiller tex. Båda har en position där Söder kan spela. Men nej JO bara Ska byta ut Söder efter 60 min, no matcher what!

    //D-Day

    SvaraRadera
  7. D-Day håller med dig i ditt resonemang ang byten som SKA ske, men Robin hade tyvärr inte sin bästa dag. Hade han fått in målet hade nog hela laget spelet upp sig och vem vet, då kanske Sana hade fått stå åt sidan.

    SvaraRadera
  8. inget ont om sana men inte faan gjorde han det bättre än söder. och visst borde sella bytts ut istället, eller varför inte stiller ut, söder in i mitten och sana in på vänster.

    SvaraRadera
  9. Tror det även handlar mycket om att spara för hindra skada på söder.. för när man blir trött blir musklerna slappare och då orkar inte kroppen hålla i mot och har man då redan en skada på muskeln då.. är det lätt att den brister igen.. så jag tycker det är bra att söder är första valet och ge han spel tid för att bygga upp muskelen och inte slita av den.

    SvaraRadera
  10. Folk som säger att Söder var bra idag...vilken jävla match såg ni? ni måste kräva ganska lite av spelare för Blåvitt....herregud!

    SvaraRadera
  11. Söder måste förbättra sina långpassningar. Han hade tyvär en av sina sämre matcher idag men vi vet att han har grym potential och med självförtroende och flyt så kommer han bli stor, sanna mina ord.

    SvaraRadera
  12. Inte det minsta märkligt att Söder blev utbytt. Han var rent utsagt för dålig ... ett stolpskott ändrar inte på det

    SvaraRadera
  13. För Helvete Söder, ta en titt i spegeln. Sana är en jävla rymdraket jämfört med dig i dagsläget. Skjuter bättre gör han också.

    Om inte Sana har tröttnat på Jonas Olssons idiotuttagningar och drar redan nu så är 2012 hans år i Blåvitt.

    SvaraRadera
  14. Söder som nummer 10 tack! Det var i precis den positionen han avlossade skottet.

    SvaraRadera
  15. Varken Sana eller Söder gör några poäng. Sana rör sig över MYCKET större ytor och är lite kvickare med boll. Dock är han kanske lite klen, Söder har biffat till sig lite. Jag tycker dock inte de ska konkurrera om samma plats, Sana känns som en typisk vänsterytter medan Söder är lite mer renodlad anfallare i 4-4-2. Well well, nästa säsong får vi nog se båda på planen. Nästa tränare kommer INTE spela Stiller iaf...

    SvaraRadera
  16. Självklart skall både Söder och Sana spela från start. Stiller har en underbar attityd och inställning, och är riktigt vass i straffområdet, men är ingen spelare som skall ha en startplats i ett lag som skall tillhöra toppen.

    SvaraRadera
  17. Ja blir så trött... ni får fan lägga av med de här jävla Söder gullandet, han va ju inte bra någonstans!! Skandal att han får starta säger jag!!!

    SvaraRadera
  18. Söder var riktigt dålig mot Malmö, han passade fel hela tiden. Han hade bara skottet i stolpen. Var helt rätt att byta ut honom!

    SvaraRadera
  19. Brukar aldrig någonsin förstå mig på JOs byten, men denna gången kändes det faktsikt helt naturligt. Robin var totalt osynlig förutom stolpträffen.

    Tycker för övrigt Sana/Söder är ett jäkligt bekvämt problem vi har! =)

    SvaraRadera
  20. Kanske inte Söders bästa match. Men Sella var sämre på sin kant liksom Stiller och Joel i mitten. Tyvärr tror jag inte Söder spelar från start nästa omgång ens..

    SvaraRadera
  21. Kanske inte Söders bästa match. Men Sella var sämre på sin kant liksom Stiller och Joel i mitten. Tyvärr tror jag inte Söder spelar från start nästa omgång ens..

    SvaraRadera
  22. En muskel blir inte slapp när den är trött av fysisk utmattning du som skrev de

    SvaraRadera
  23. Söder skall spelas i form till nästa säsong. Han skall ges förtroende och låtas växas. Inte bli nedtryckt. Olsson är oerhört dålig psykolog och har genom sitt sätta att spela Söder gjort honom en enorm otjänst.

    Olsson är skit.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.