2011/09/04

Påminnelse: 20:00 ikväll på SVT2!

För er som inte sett den än så sänds Fotbollens sista proletärer ikväll 20:00 på SVT2.

15 kommentarer:

  1. Hat är inte bra! Men jag hatar verkligen FC Barcelona!!!!!

    SvaraRadera
  2. @15:49

    Jag föraktar den som stödjer hatet mot oss!

    SvaraRadera
  3. HATAR Barcelona! Avskyr laget! Avskyr den svenniga "Barca-kulturen" som växt upp på 2000-talet med plast-supportrar som inte visste att laget fanns innan Spanska ligan började visas i rutan!

    FYFAN VAD JAG AVSKYR BARCA!

    SvaraRadera
  4. Är den kortare nu när den visas på Svt? kollade info på Bio Roy där står det ca 80 min, I tv-tablån verkar den ju vara 20 min kortare, 20.00 till 21.00. Det är ju lite tråkigt.

    SvaraRadera
  5. har dvdn ska ta en kväll o njuta av den istället =)

    SvaraRadera
  6. Äntligen! OCH den fungerar i utlandet! Tack för tipset!

    SvaraRadera
  7. Nu vet jag varför jag inte kommit mig för att sätta mig och kolla DVDn... Undermedvetet har jag bävat och inte vågat. Det undermedvetna hade rätt, känslorna som väller fram asså...

    SvaraRadera
  8. Glömmer inte när alla inne i biosalongen började dra igång ramsor (vissa som man inte hade hört innan tom) och man kände gåshuden komma fram precis lagom innan filmen skulle starta, det kan ingen 3D framhäva!!

    SvaraRadera
  9. Läskigt att 2011 är det Gais som spelar champagnefotboll i Götet tror på blåvit förlust i derbyt makrillarna är verkligen på hugget denna säsong.

    SvaraRadera
  10. Fusk Barca då som nu. Laget har skulder på 3,5 miljard men köper ändå nya spelare och är med och slåss om guld. Örebro åkte ur allsvenskan för några år sedan då de låg back 500,000kr. Spelar alla klubbar i europa med samma förustättningar ? Knappast...

    SvaraRadera
  11. 25 år har gått. Och de köpta italienska domarna skapar samma jävla vrede än idag. Kan ingen bara göra en parkeringsplats av de jävla pastakräken.

    SvaraRadera
  12. Jag håller helt med Anonym 16:37: Barca måste vara det mest skenheliga skitlaget i historian. Fuskat sig till x antal titlar. Dom får något konstigt domslut med sig i alla utslagningsmatcher.

    SvaraRadera
  13. @00:29: Avundsjuka gaisare undanbedes!

    SvaraRadera
  14. Det bidde en recension: http://assarsson.wordpress.com/2011/09/08/recension-fotbollens-sista-proletarer/

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.