2011/09/23

Hockey-Wikegård hyllar Blåvitts val av vännen Stahre!

SOCIALA MEDIER. I ett utspel på Twitter hyllar Niklas Wikegård, det högljudda SVT-hockeyoraklet och Djurgården hockeys tidigare tränare, Blåvitts val av ny tränare. Sedan råkar det vara så att Wikegård och Stahre är vänner, vilket naturligtvis påverkar hans förmåga att objektivt analysera om den förre gnagaren är rätt för Kamratgårdens änglar.

Däremot har Wikegård ännu inte hunnit svara på om han härmed visar intresse för att (kanske tillsammans med Glenn Hysén) bli ny informationsdirektör eller PR-chef för IFK Göteborg.

Men medge att det hade varit liiiite kittlande, eller i alla fall intressant, att se någon av den kalibern på en sådan post. Att äntra ett läge där vi helt enkelt lagt ner Göteborgsandan och bett alla andra dra åt helvete. Lite i samma anda som Håkan Mild hanterat sina kritiker i valet av ny tränare för de kommande tre åren...

26 kommentarer:

  1. Då ska vi se...

    Dulee som nytt kaxigt nyförvärv kanske? Vad han gjort är historia, alla ska få en andra (eller sjunde) chans!

    SvaraRadera
  2. Wikegård som tränare!!!!

    SvaraRadera
  3. GdM/ Du ska nog lära dig att tolka sarkasm. För det här inlägget kan vara ett av de mest sarkasm-drypande inlägg som internet har sett...

    SvaraRadera
  4. Fy fan. Wikegård och Stahre än samma skrot och korn. Bullriga mellanchefer med buzzwords som står för allt som är fel med den moderna idrotten. Allt annat än Göteborgsandan och föreningen IFK Göteborg.

    SvaraRadera
  5. Mild är en av de gammla goa blåvita gardet. Han tar in en ur ajkare som tränare för blåvitt. det är en komisk situation som jag inte tror Mild ser. Om de gamla hedliga blåvita är som honom själv så vill han naturligtvis inte anställa en till..

    SvaraRadera
  6. Wikegård jobbar på TV 4.......

    SvaraRadera
  7. anonym 22:36/ Wikegård har väl i alla år varit hockeykvälls (på SVT) ansikte?

    SvaraRadera
  8. Sparven nyförvärv vintern 2012?

    SvaraRadera
  9. Ok... några av oss är arga över tränarvalet! Men kolla gnagarforum, där finns det några som är jätte-jätte arga. Dom hoppas t.o.m att det ska gå dåligt för oss (även) nästa år! Oops :/

    SvaraRadera
  10. Wikegård är hjärndöd och vem bryr sig,.
    Mild kan dra åt helvete och ta sin styrelse med sig.
    Jag vill ingen råtta ha som tränare en som sponsrar AIK.


    Hoppas firman boys tar sig tid att hälsa på honom som tack för senast.

    SvaraRadera
  11. Kaxig, fyfan vad jag hatar det ordet.
    Men, det nya, kaxiga Sverige, nådde tillslut även Kamratgården.

    AIK-bakgrunden och vad som hände 2009 verkar hos många vara det mest stötande i den här affären.
    Ganska ointressant tycker jag.

    Det jag ligger sömnlös över är, om det här innebär att spelare som på goda grunder tidigare blivit ratade, helt plötsligt kommer vara dom man förknippar med blåvitt.
    Är blåvitt längre blåvitt då?

    Jag har aldrig träffat Stahre och egentligen hört honom uttala sig för lite, för att kunna såga hans person med rent samvete.
    Jag kommer absolut att ge honom en chans. Det förtjänar han.
    Men... Whenever there is any doubt, there is no doubt.

    SvaraRadera
  12. Stahre har sagt att han inte har någon smekmånad. Det säger mej att han va billig. och att han får sparken på försäsongen.
    Tillslut förstår miljonärerna i blåvitts ledning att det är av oss dom avlönas..

    SvaraRadera
  13. För mig finns inte Blåvitt så länge Stahre är tränare. De tusenlappar jag årligen spenderar kan styrelsen lägga till som kostnad på hans lön. Hejdå Blåvitt!

    SvaraRadera
  14. Ojoj, Baraben håller distans till Alltid Blåvitt och surar vidare med anti-stahre gubbarna. Ni gör ett gott jobb, men att lipa över Stahre kommande halvåret känns väl ganska meningslöst nu när inget kan göras åt saken. Jag fick för mig att den stämning av försök till optimism, som råder både på Alltid Blåvitt och IFK Göteborgs facebooksida, även skulle gälla här.

    Reaktionen här är istället fyra negativa/sarkastiska artiklar. Man får tycka vad man vill om värvningen, men ni som stor blåvit supporteraktör borde väl ta en något mer neutral part? Tjänar inte mkt till att ena supporterskarorna MOT Stahre.

    Få tycker väl detta är ett bra val, men vafan get used to it.

    SvaraRadera
  15. 23:41. Vad menar du med att ingen går att göra åt saken? Det är nu arbetet med att få honom avsatt börjar. Bara vi är många som sluter upp så får vi honom avsatt. Så enkelt är det. Och så kommer det bli... inom kort.

    SvaraRadera
  16. Anonym 23.41: TACK! Äntligen nån som tänker efter och ser att Stahre är vår tränare nu vare sig man vill det eller inte.

    Vill ni på BB till varje pris piska upp en hatstorm så gör det då, men det drabbar bara Blåvitt som förening. Får hoppas att det kommer mer genomtänkta alster här på BB när folk har fått smälta det här lite. Jag tycker f.ö att valet av Stahre är helt klockrent och känner endast glädje över att ha honom här.

    SvaraRadera
  17. 23.50: Tja, om ni som vill ha bort honom kan samla in de pengar det kostar att sparka honom så visst, gärna för mig.

    Eftersom ni tydligen inte ska köpa årskort kan ni dessutom lägga de pengarna i er sparka stahre-fond.

    Mkt nöje och stort lycka till!

    SvaraRadera
  18. Åntligen!, Anonym 23:41 är någon i ledningen!. Om ni/du vill det du fräck skriver BB på näsan, ska vi samla till en flygresa till Nordkorea. där hör ni hemma, ni som tror att en blogg av denna kaliber ska "läxas upp" av någon som vill att "bb ska ta ett bättre val" än att kritisera med olika inlägg. hahahahahahhaaaaaa. Här har ni 23:41 dagens blåvitt mina herrar.. Vad va det ja sa..

    SvaraRadera
  19. En äkta Göteborg-supporter betraktar Göteborgsfotbollen, scouting av spelare, spelarförsäljning och värvningar som en helhet. Inom detta område finner vi att en alltför många utomstående värvningar på ett allvarligt sätt har kommit att hota IFK Göteborgs identiteten och sammanhållningen i föreningen.
    Dessutom har de omfattande värvningarna fört med sig sociala problem i form av utanförskap, gruppmotsättningar och läktarbråk, samt stora ekonomiska kostnader, som ofrånkomligen haft en negativ inverkan på IFK Göteborgs ekonomi och som därmed satt det generella föreningsvälmåendet på svåra prov.

    SvaraRadera
  20. Levande Sittplats2011-09-24 00:32

    anonym 23:41/ Hahahaha, du tycker detta är motstånd? BaraBen har ju tagit en helt neutral linje än så länge med tanke på hur MASSIVT häftig kritik det brukar storma från dem när det är något riktigt jävligt i görningen (jag tänker lex skattehärvan)...

    SvaraRadera
  21. Varför har han varit arbetslös ett år?Är det ingen som har velat ha honom ?

    SvaraRadera
  22. Det jag kan ställa mig frågade till är ju om han verkligen är rätt man för jobbet. Ärligt talat vad har mannen gjort som får folk att höja honom till skyarna? Innan han vann guldet med AIK så har han sina största meriter hos Väsby....VÄSBY!
    Och segern 2009 var ju enligt mig inte ett dugg imponerande. Aik vann ligan genom att göra 36 mål på 30 matcher, där med blev man europas "tråkigaste" ligamästare. Och behöver man tala om Stahres 2010? Och hans tid i Grekland?...knappast.
    Med de i åtanke blir det än mer intressant när man helt bort ser ifrån hans bakgrund i AIK och hans känslor för den klubben. (Den svart massan bla.)
    AIK och IFK är väldigt långt ifrån varandra rent ideologiskt, både som föreningar och supportrar imellan. Det är avsevärda skillnader som man inte kan strunta i.
    "vill inte Blåvitt-fansen ha framgångar?" - Ett argument som man nu hör från alla håll, och som sagt, vad gör han till rätt man för framgångar? Och finns det inte plats för den ideologiska aspekten här?. Jag har aldrig hört talas om (riktiga) supportar som byter lag med argumenten att dom vill vinna, vill ha framgångar. Tänk om Socialdemokraterna skulle anställa Fredrik Reinfeldt med liknande argument...?

    SvaraRadera
  23. 2012 blir det röj på läktarn.
    Hata ALLA!

    SvaraRadera
  24. MILD kör sin linje- Jag lyssnar inte på någon mer än mig själv. En gång i tiden var han en legend men för varje dag som går sjunker hans hjältestatus och han kommer avsluta sin karriär med föra blåvitt ner i superettan med en gnagare. FYFAN, MILD! Du är helt värdelös!

    SvaraRadera
  25. "Fy fan. Wikegård och Stahre än samma skrot och korn. Bullriga mellanchefer med buzzwords som står för allt som är fel med den moderna idrotten. Allt annat än Göteborgsandan och föreningen IFK Göteborg."

    "Kaxig, fyfan vad jag hatar det ordet.
    Men, det nya, kaxiga Sverige, nådde tillslut även Kamratgården."

    Kunde fan inte sagt det bättre själv. Plocka in vår blåvite ödmjuke Gud, och det fort!

    SvaraRadera
  26. Härligt! Nu är det slut på Nalle Puh-ledning för ett tag. Värt att prova!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.