2011/09/22

Hjalmar efter matchen mot Häcken

Hjalmar Jonsson stod återigen för en mycket stabil insats som mittback. Med sitt tuffa spel agerade han matchen igenom med stor pondus, men var ändå inte särskilt nöjd efter matchen.
– Jag är besviken över att vi inte tog tre poäng såklart. Det hade vi behövt.
Du har gått från att vara en ganska flitigt kritiserad ytterback till hyllad mittback. Hur känns det?
– Bra. Att byta position var kanske den förändring jag behövde. Det passar nog mig bättre, nu när jag börjar bli lite äldre.

I ett läge under matchen hamnade du i ett en mot en-läge med Majeed Warris, en erkänt väldigt snabb spelare. Han tog i för kung och fosterland för att löpa förbi dig, men du hann före?
– Jag ÄR så här snabb! Tycker väl att det gick okej idag, men vi hade behövt tre poäng.

Hur går tankarna inför kommande säsong?
Har inte börjat tänka på det än. Gör jag det så tänker jag bara på försäsong, suckar Hjalmar.

Bergman

5 kommentarer:

  1. 2-2 är ett helt ok resultat med tanke på matchen gestaltade sig. Häcken är trots allt ett bra lag, men visst kan man hoppas på 3 poäng på hemmaplan. Sellas mål var ji i alla fall riktigt snyggt.

    SvaraRadera
  2. Hjalmar besitter en snabbhet som tillsammans med att han agerar smart gör att han hinner med väldigt snabba anfallare. Vi såg det idag mot Waris och vi såg det tydligt mot Daniel Larsson!

    SvaraRadera
  3. Tycker Hjalle gör det riktigt bra på mittbacken. Han får spela på sin rutin och placeringssäkerhet och slipper sköta uppspelen, något som i hans fall alltid betytt lyckatillballongboll.

    SvaraRadera
  4. Vi älskar dig Hjalmar!
    Oldscool funkar utmärkt mot de unga "talangerna".

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.