2011/09/11

Håkan Mild angående tränarfrågan

25 kommentarer:

  1. Herre gud vad tjock han är Mild!
    Han har det alldeles för bra!

    SvaraRadera
  2. Hade gärna sett Baxter....

    SvaraRadera
  3. Tycker Stahren låter bra ! Skulle annars kunna tänka mig att se Zoran Lukic som tränare.

    SvaraRadera
  4. @11/9/11 20:38

    PRECISERA dig gärna. VARFÖR skulle stahre vara lämplig i Blåvitt. Lämpligare än någan annan t.ex.

    SvaraRadera
  5. Stahre har erfarenhet som tränare i allsvenskan och även utomlands. Tycker även att AIK spelade en attraktiv fotboll under hans ledning. Roligare med ett anfallslag än ett kontringslag alá JO.

    SvaraRadera
  6. Vem som helst men inte Stahre!

    SvaraRadera
  7. Vem som helst men inte Stahre!

    SvaraRadera
  8. @11/9/11 20:52
    36 mål på 30 matcher är enligt mig INTE attraktiv fotboll... Och ja, väldigt mycket handlar om målen!

    SvaraRadera
  9. H-vete! Stahre e klar och det känns så jävla pissigt... kommer inte gå på en match nästa säsong oavsätt prestation...

    SvaraRadera
  10. Vill man ha en medelmåtta så är nog stahre rätt.. Men Blåvitt skall ha större ambitioner än medelmåttor. Ett par match i allsvenskan och ett par i grekland är inte mycket att komma er.

    Michael Laudrup är mitt val till tänare

    SvaraRadera
  11. Baxter!

    Då blir det fart på killarna.

    SvaraRadera
  12. @20:52
    Attraktiv anfallsfotboll? Såg du någon annan match med AIK 2009 än den på GU?

    SvaraRadera
  13. blir det Stahren då vill jag att vi suporter bojkottar första matchen nästa år då kanske Herr tjock Mild bryr sej lite om vad vi ifk are tycker

    SvaraRadera
  14. 00.18: Låter ju jävligt vettigt att göra efter att tränaren anställts. Ha så kul på din bojkott i vart fall. You wont be missed

    SvaraRadera
  15. Intressant att ingen noterat att Blåvitt tänker satsa på egna ungdomar som efter en halvhyfsad säsong kommer att bli utlandsproffs. Och att stora värvningar inte är att vänta.
    Trist. Vi har ju sett hur det gått de senaste åren.

    SvaraRadera
  16. 12/9/11 08:56

    Du har inte tänkt på att blåvitt bara under det här transferfönstret plockat in Haglund och Salomonsson som enligt mig är riktigt bra värvningar. Samt att till nästa säsong är Sobralense klar... Att utveckla ungdomar är något man som svensk förening måste göra för att få pengar till sådana här värvningar.

    SvaraRadera
  17. Den tjocke dryge råttan Stahre blir för mycket för mig. Kan det hända? För helvete! Sluta! Vad händer med vårt blåvitt? Fansen i öis och gais blev rätt snea över gothia.... Detta är fan nästa lika korkat.
    Och vad har han för meriter? Grektränare i en vecka. Vann ett sm-guld på håret i sista matchen... Det har olsson/rehn oxå gjort.
    Nä det minst dåliga jag hört är Lagerbäck. Han vet hur man vinner utan klasspelare. Det har vi inte i sverige. Han kan lyckas i europa. Han leker inte barcelona med korpspelare. Han gnetar in poäng och segrar. Det vill jag ha igen!

    SvaraRadera
  18. Swedie: Jaha, så Mild menar alltså att vi ska satsa på att köpa tre spelare som går rakt in i laget varje år? Dessa spelare var panikköp eftersom man insett att egna spelare inte kan fylla på. Men nästa år ska de fylla på enligt Mild. Eller är det inte det han säger?

    SvaraRadera
  19. nej till stahre!!!!!!!!

    SvaraRadera
  20. NEJ till stahre!

    SvaraRadera
  21. Det blir INTE Stahren. Mild säger "är en tränare tillräckligt bra" så är han välkommen till blåvitt...

    SvaraRadera
  22. Vad tragiskt att IFK inte är nummer 1 längre. Nå, snart får vi en vinter på oss att göra något annat.

    SvaraRadera
  23. och brevid sitter snart stahre med en gulsvart halsduk...

    SvaraRadera
  24. Blir det stahre som tränare så är det bojkott som gäller, mild pissar supportrarna i ansiktet om han anställs. Finns det fler supportrar än jag som minns hans flin på GU efter en viss match för 2 år sen?? Hellre Hanna Ljungberg än Stahre, har man en gång varit i aik eller blåvitt så är man körd i den andra föreningen, thats it!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.