2011/08/22

IFK Göteborg - Gefle IF, Highlights

KANAL GLENN presenterar ett längre sammandrag av kvällens match mellan IFK Göteborg och Gefle IF. Ni får chanserna, målen, Olssons analys och ni får höra vad kvällens huvudperson, Killer Stiller, själv har att säga.



40 kommentarer:

  1. Gött blåvitt :) vill tacka för bra video det gillas, fortsätt så :)

    SvaraRadera
  2. Såg inte matchen! Men shit vad mycket chanser vi skapade i dag! Ser lovande ut! :D

    SvaraRadera
  3. Grymt bra redigerat och naturligtvis en fröjd att beskåda. Nu är ju inte Gefle ett lag på topp precis, men gött att vi fixar att totaldominera som vi gör.

    SvaraRadera
  4. Kul att Stiller fick spela idag. Jag har alltid gillat hans raka och kraftfulla spelstil. Nu känns topp tre i tabellen realistiskt mål.

    SvaraRadera
  5. tack för den sirlindquist, mkt bra redigerat.

    //D-Day

    SvaraRadera
  6. Stort tack för denna publicering!!!

    SvaraRadera
  7. Avslöja inte målen innan de görs. Mindre spänning då ju!

    Annars mycket bra sammandrag. Stort tack från en exil-göteborgare!

    SvaraRadera
  8. Spelglädje å snus2011-08-23 07:45

    En underbar match igår. Under första halvlek spelade killarna riktigt hungrigt, väldigt roligt att se.

    Sen var ju växelsången mellan klacken och LS i slutet bara så grym. Jag sa till polarn att detta kommer inte sluta förrän det händer något, å då gjorde det precis det.

    Underbart!

    SvaraRadera
  9. fan vad jag är glad. Glädjen i att kunna gå lite extra sträckt på sig till jobbet och myser lite extra. Blir så lycklig när mitt lag spelar såhär bra!

    SvaraRadera
  10. Våldsamt bra redigering!

    SvaraRadera
  11. Fin insats igår och bra uppställning. Äntligen får Stiller chansen mer än en kvart.

    Tack till Pär i Mjällby som gjorde att vi kunde gå om Örebro.

    SvaraRadera
  12. tack som fan.

    SvaraRadera
  13. Värmer om hjärtat att se! :) Tack ska ni ha, både grabbarna på plan och baraben!

    SvaraRadera
  14. Underbart att gå till jobbet idag med 3-0 i ryggen!

    Växelsången var förutom målen gårdagens höjdpunkt. Riktigt kul att Granqvist kommenterar det samt att både kommentatorerna och övriga publiken var tysta under 3 minuterna. Länkar video med sången från början till målet: http://www.youtube.com/watch?v=aF0BQFGkJ9w

    SvaraRadera
  15. Granqvist är kung på att förmedla stämningen på våra arenor..

    Mera långkörare mellan klack och Ls tack...

    SvaraRadera
  16. Härligt med dessa höjdpunktssammanställningar! Och Söder. Och Allansson. Och det internationella snittet hos Haglund.

    SvaraRadera
  17. 11:20 in i klippet ger en rysningar. Både hur kommentatorerna beskriver stämningen, samt att det avslutas i ett mål. Så sjukt skönt!

    SvaraRadera
  18. Ska vi byta tränare till nästa år? Om JO tänker fortsätta hålla Söder borta från anfallet så definitivt. Den här matchen var han inblandad i massor framåt. Synd att han inte lyckades tråckla in den där bollen från sidan...

    SvaraRadera
  19. Pat the Cat2011-08-23 11:21

    Hannes var bra igår... men när Sella är tillbaka hoppas jag ändå att de kör med Söder jämte Tobbe... Stiller är bra när man möter ett lag som spelar skyttegravsfotboll. Mot alla andra lag är Söder 100 ggr bättre... Och äntligen visade Söder att han har fått tillbaka den där sköna balansen och närkampstekniken som gör att han får utrymme för alla sina andra färdigheter. Efter gårdagens prestation börjar jag få samma hopp om hans framtid som jag hade innan hans skada. Nu gäller det bara att han får spela framöver, och helst mer än 60 minuter...

    SvaraRadera
  20. Trevlig vinst, växelsång och Söder! Men 2/3 islänningar bör väl ändå lämnas utanför startelvan till nästa match (ledtråd: Hjalmar är inte en av dem)?

    Att byta ut Söder som börjar kännas het igen till förmån för att behålla Elmar på plan var väl JO:s enda tjänstefel igår. Kul att se JJ komma in och vinna bra med boll!

    SvaraRadera
  21. Pat the Cat2011-08-23 11:34

    Glömde en sak... till er som buade åt Jakob Johansson när han byttes in:
    Hur i helvete tänker ni? Är ni så obota korkade att ni försöker knäcka en egen spelare som inte har varit annat än lojal mot klubben? Och tror ni att er kunskapsnivå om fotboll är så hög att ni gör en bättre bedömning av hans kvaliteter än vad alla andra elittränare i Sverige gör? Tro mig, han kommer bli landslagsspelare i sinom tid (och med stor sannolikhet kapten också med tanke på hans personlighet).
    Gött att Jakob täppte till truten på er genom att inte slå bort en passning, vinna närkamper etc. Det enda han behöver för att bli en riktigt bra fotbollsspelare är självförtroende. Ert beteende hjälper honom inte direkt med det... Jag skämdes för att hålla på samma lag som ni... Pack, bös, avskum. Det finns många benämnigar på er sort...

    SvaraRadera
  22. Håller med Pat the Cat.

    Tycker det är tyst angående taktiken igår. Han körde ju 4-4-2. Det var ju därför Stiller var så lyckad. Han slapp tänka defensivt. Han är riktigt jäkla bra i boxen. Älskade att se Söder spela igår. Han ger vårat spel en helt ny dimension. Vi har en jäkla bra trupp.

    JO är dock alldeles för envis och seg. Dock har han visat att han efter 40 matcher inser vad vi supportar såg för 30 matcher sedan. Imponerande, eller inte.

    Det var så skönt å se hysen då han igår kunde göra mer än bara springa där framme. Han gick bak mer i banan då han hade en lekpartner. Slog inlägg mm. Tror oxå att om han å söder spelar in sig blir det sjukt fartfyllt. Nu har vi 2 svåra matcher.

    SvaraRadera
  23. Det var inte lika mycket riktat gentemot JJ som det var mot JO:s val att ta av Söder så som jag uppfattade det? Men klart att grabben tar det personligt. Trist.

    SvaraRadera
  24. Pat the cat fick in ytterligare ett inlägg innan mitt kom in..

    Håller med om allt i första och självfallet att buandet mot JJ var otroligt lågt även om det till stor del antagligen var riktat mot JO:s byte. Ta ut söder som behöver spel tid. Tveksamt

    Håller inte med Pat the Cat om att JJ kan bli någon speciellt bra fotbolls spelare. Fotboll går ut på mer och mer på snabbhet, hur skall då JJ klara av den sortens spel. Varken snabb i tanken, fötterna eller försvarsmässigt. Erkänner att han inte missade en passning och gick in rätt hårt i vissa situationer men rent försvarsmässigt är han ute och cyklar. Ur uselt jobb bakåt som vanligt. Den dagen jag ser JJ dra max löpning på max löpnig för att rädda farliga kontringar eller vad som helst defensivt den dagen kan jag tänka mig ändra min tanke till att han kanske håller allsvensk klass.

    Dock ser han klart bättre ut efter sin succe i U21 som endast handlade om hans offensiva kvaliteer.

    SvaraRadera
  25. Undrar när Söder får chansen i U21-landslaget igen? Det borde han få nu tycker jag!

    SvaraRadera
  26. TACK FÖR VIDEON! OERHÖRT UPPSKATTAT

    SvaraRadera
  27. Ja, många chanser skapade men kanske inte alla lyckade...

    SvaraRadera
  28. Stort jätte tack för videon! Jävligt uppskattat!

    SvaraRadera
  29. Pat the Cat! Skyttegravsfotboll, alltså ska Killer Stiller spela mot de flesta Allsvenska lag:) Men jag tycker faktiskt han är grym mot mer spelande lag också. Elfsborg får väl betraktas som ett sådant, vad man än må tycka om dem.

    Söder får nog prestera några matcher till innan jag är lika övertygad som du. Tidigare i år har han mest sett ut att väga för lätt.

    Hade Söder varit JJ så hade ingen hyllat honom bara för att han var bra igår.

    SvaraRadera
  30. Stiller var inhoppare mot elfsborg. Så otrolig var han inte i den matchen. När JJ kom in i Elfsborg matchen så lekte Taco fotboll. Undrar varför. Hade Söder fått lika många chanser som JJ hade han varit såld redan.

    SvaraRadera
  31. Om jag inte missminner mig så gjorde Gefle byten precis före JJ blev inbytt. Gissar på att det var ett taktiskt drag från JO att byta in JJ.
    Sista försöket från Gefle dödades kanske utav att man inte har en Elmar i mitten som tappar bollen i otrevliga situationer. Han gör det ofta bra men ibland tappar han boll när han ska trolla för mycket.
    Bättre att ha "tröga" JJ där som inte tappar boll lika ofta. Även om hans få misstag får 10ggr mer uppmärksamhet än Elmars.

    SvaraRadera
  32. Tack som fan Sir!

    SvaraRadera
  33. Elmar tappar bollen ibland ja men vet du vad.. ofta löser han sina misstag.. JJ har aldrig löst sina misstag. Elmar gör ungefär lika många misstag men kolla till antal gånger de har bollen oxå.. kolla till hur Elmar vill ha bollen och ger passnings alternativ varje gång. Kolla till hur många pass rätt Elmar gör varje match..mm. Vändningen denna säsong inkom när Elmar gick in i mitten.. Börja förstå hur viktig han e tack...

    SvaraRadera
  34. jag älskar Hannes Stiller!

    SvaraRadera
  35. Greven, så Söder ska få lika många chanser som JJ av rättviseskäl låter det som? Då ska Stiller ha mer speltid också, vilket han fick mot Gefle. Han tar ju i alla fall chansen när han får den. Låt bäste man spela för fasen. De talanger som vill ta klivet vidare får bevisa vad de går för när de får speltid. Vi kan inte gå och hoppas på att ngn ska blomma ut och förlora poäng på detta.

    Håller för övrigt med dig om Elmars storhet. Inte en dag för tidigt när han tog klivet in centralt.

    SvaraRadera
  36. Jag skrev att om Söder fått lika många chanser som JJ så skulle Söder varit såld redan. Detta är självfallet vad jag tror och ingen fakta. Jag tror att Söder har otroligt mycket fotboll i sig. Jag har självfallet tvekat en hel del efter en hel del dålig inhopp. Tycker ända att han hela året visat att han har ett litet bättre klipp i steget men boll kontrollen har varit under all kritik. Nu börjar det oxå släppa. JJ har blivit bättre den sista tiden. Tror han växtre mycket i U21 då han fick massor av beröm. Tycker dock att han är för dåligt defensivt. Jäkligt bra på att hitta ytor offensivt och i straffområdet.

    SvaraRadera
  37. Jag skrev att om Söder fått lika många chanser som JJ så skulle Söder varit såld redan. Detta är självfallet vad jag tror och ingen fakta. Jag tror att Söder har otroligt mycket fotboll i sig. Jag har självfallet tvekat en hel del efter en hel del dålig inhopp. Tycker ända att han hela året visat att han har ett litet bättre klipp i steget men boll kontrollen har varit under all kritik. Nu börjar det oxå släppa. JJ har blivit bättre den sista tiden. Tror han växtre mycket i U21 då han fick massor av beröm. Tycker dock att han är för dåligt defensivt. Jäkligt bra på att hitta ytor offensivt och i straffområdet.

    SvaraRadera
  38. fan va bra jobbat! roligt med C+ matchbilder och lite längre matchreportage än bara svt-sporten. har saknat dessa på senaste tiden då man i flera år har varit bortskämd med att kunna se dessa sammandrag efter matcherna. Vet att det tar mycket tid att göra men det är väldigt uppskattat Sirlindquist.

    SvaraRadera
  39. Mycket bra redigerat, uppskattas enormt. Grym insats av grabbarna: Kul att se Robin Söder med att par vassa aktioner, fint samspel med Adam - Stiller tung inne i boxen - Haglund med några bra skottchanser - Allansson fortsätter ta kliv framåt. Hade blivit högre siffror om inte Hugosson imponerat i Gefle målet, han e duktig.

    Mycket chanser, underhållande recap, det här!

    SvaraRadera
  40. JJ är så fruktansvärt usel så han platsar MÖJLIGEN som vattenflaskpåfyllare. Han passar inte in i ett lag som håller bollen efter backen om laget gjorde fantastiskt bra mot Gefle.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.