På gång


måndag 25 juli 2011

Teddy inför Halmstad

Efter vändningen i regnet på Falkenbergs IP väntar nu ett nytt Hallandslag för Blåvitt. Allsvenskans bottengäng Halmstad kommer på besök i kväll. Baraben.com ringde upp Teddy Olausson efter gårdagens träning och fick ett kort snack.


Senast mot Falkenberg höll det på att gå väldigt snett. Vad hände?
- Jag tycker ändå vi börjar bra, första tjugo minuterna ungefär ser det rätt okej ut. Sedan kommer det två snabba mål, och efter det...efter det är det inte alls bra. Det blir plottrigt och vi tappar boll gång på gång. Sen är det såklart skönt att vi klarar av att höja oss och vända. Det visar på bra moral. Sen är det viktigt att vi får göra några mål också.
Jakob Johansson fick en smäll senast mot Falkenberg och tvingades utgå, hur är det med honom?
- Han har tränat för fullt och är med i truppen, så det är ingen fara med Jakob. Han ska vara tillgänglig utan problem.
Hur är det med Sebastian Eriksson, är han aktuell för elvan idag?
- Sebastian tillför mycket energi, det syntes senast även om han nu inte spelade så länge. Sen vet man inte om han håller för hela matchen, men han kan vara bra även om han bara kanske spelar sextio minuter.
Nu är även Sella borta, vad innebär det?
- Det är klart att det är en förlust, men samtidigt så har vi flera goda alternativ på den kanten tycker jag. Du har Joel, Söder...det finns många som kan spela där.
Vad behöver ni se upp med hos Halmstad?
- De spelar ett rätt rakt spel med två man där uppe. De lär försöka slå längre bollar och jobba med omställningsspelet. De har några riktigt löpstarka killar i Salomonsson och Marcus Olsson som vi får passa oss för.
HBK ligger sist i allsvenskan på miserabla sju poäng och ni möter dem hemma. Risk för underskattning?
- Det tror jag inte alls. Okej, de har underpresterat, men samtidigt så...vi är inte alls nöjda med vår egen prestation hittills heller. Vi kan inte gå ut och ställa ut skorna, det funkar inte alls.

4 kommentarer:

 1. Tack så hemskt mycket!
  Mer sånt, de uppskattas :)

  SvaraRadera
 2. Nu börjar det !! ! Ska bli kul och se hur det går för Dahlin.

  SvaraRadera
 3. Dahlin grym. Elmar bäst, sebbe riktigt bra, Hysén klass på Hysén. Backlinjen sådär, drugge tveksam (dock bra aktion på första målet) sana lite osynlig, alonsson grym frispark, Adam ringrostig men bra assist.

  SvaraRadera
 4. Ok, jag måste bekänna färg att jag haft dålig koll på blåvitt senaste tiden. Varför står Dahlin, gjorde han det i Cupmatchen också?

  Att Sandberg inte presterat särskilt bra i år är jag medveten om, men är ha skadad, avstängd eller har JO börjat testa nåt annat?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.