2011/07/18

Taco-firandet fortsatte långt in på kvällen...


Tipstack: @johannerman

9 kommentarer:

  1. HAHAHAAHAHAHHAHAAH den som fixat det där ska fan ha något pris alltså!! Svensson tyckte nog det där var skitjobbigt, men nu ÄR han TACO vare sig han vill eller ej! :)

    SvaraRadera
  2. Pris mottages gladeligen! Gärna i form av tre poäng ikväll (och SM-guld).

    SvaraRadera
  3. ny youtube klassiker ;)

    SvaraRadera
  4. Sådan här humor är underbar

    SvaraRadera
  5. Vem bryr sig om Taco-Anders, när det finns en flestvas-frnakie?

    Sluta dissa enskilda människor om du själv är ett misslyckande. hehehe

    SvaraRadera
  6. haha, fy fan vad bra :)

    SvaraRadera
  7. Slog mig när jag läste tidiningen häromdagen. Robin Söderling är ibland galet lik (en yngre) Sven-Otto Littorin med sitt skägg.

    SvaraRadera
  8. svårt att avgöra när det kommr till borås, är det äkta eller inte. Grymt kul men riktigt långsökt att MEXTEX-TACOföretag skojar till det så. ps hata gajs

    SvaraRadera
  9. O Herreguuuuuud vad jag önskar att det varit värt att håna bra fotbollsspelare på bloggen, för då visste man att blåvitt var med i toppen o att alla andra toppkonkurenter hade sina fyndiga mothugg!!
    Nu spyr jag bara på detta lag vissa kallar för IFK Göteborg......Låt idioterna titta på "fotbollens sista proletärer" tills dom spyr, och låt don sen EN OCH EN förklara varför dom tjänar 25 ggr mer UTAN att jobba halvtid och presterar 25 ggr SÄMRE!!!!!!
    1982 blåvitt hade lätt spelat 0-0 mot 2011 bögrosa!!!!!
    Blääää

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.